Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Ne šaljite cvijeće

Ne šaljite cvijeće

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sandra Brown


ISBN:

953-218-140-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0111

Broj strana:

216

Težina:

314 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

40,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon muževijeve smrti Alicia Russell mukotrpno se borila kako bi sama odgojila svoja dva sina. Postavši neovisna, čvrsto je odlučila da više nikad ni o kome neće ovisiti. No kad iznenadna oluja zaprijeti obitelji na izletu, Alicia ne može odbiti neznanca koji im nudi utočište za noć - osobito kad čovjek koji glumi junaka nudi mnogo više od skloništa pred olujom.

Naočit, senzualan i pomalo tajanstven, Pierce Reynolds obasipa pažnjom Alicijine sinove - i podsjeća je, nakon toliko godina samoće, kakav je osjećaj biti željen. No čak i dok je navodi na istraživanje njezinih iznova probuđenih žudnji, ne dopušta joj da mu se približi, ne želeći s njom podijeliti tajne svojega srca. Bojeći se da Pierce ne može pružiti emocionalnu potporu kakvu ona i njezina djeca zaslužuju, Alicia se vraća u Los Angeles i nastoji poći dalje bez njega.

Ali kad kriza ponovno dovodi Piercea u njezin život, Alicia zna da ga se više neće moći odreći bez borbe. Ona je već naučila da život ne daje nikakva jamstva. No, može li muškarca koji je obnovio njezine nade uvjeriti da se isplati riskirati za ljubav?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 115x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Nakon muževijeve smrti Alicia Russell mukotrpno se borila kako bi sama odgojila svoja dva sina. Postavši neovisna, čvrsto je odlučila da više nikad ni o kome neće ovisiti. No kad iznenadna oluja zaprijeti obitelji na izletu, Alicia ne može odbiti neznanca koji im nudi utočište za noć - osobito kad čovjek koji glumi junaka nudi mnogo više od skloništa pred olujom. Naočit, senzualan i pomalo tajanstven, Pierce Reynolds obasipa pažnjom Alicijine sinove - i podsjeća je, nakon toliko godina samoće, kakav je osjećaj biti željen. No čak i dok je navodi na istraživanje njezinih iznova probuđenih žudnji, ne dopušta joj da mu se približi, ne želeći s njom podijeliti tajne svojega srca. Bojeći se da Pierce ne može pružiti emocionalnu potporu kakvu ona i njezina djeca zaslužuju, Alicia se vraća u Los Angeles i nastoji poći dalje bez njega. Ali kad kriza ponovno dovodi Piercea u njezin život, Alicia zna da ga se više neće moći odreći bez borbe. Ona je već naučila da život ne daje nikakva jamstva. No, može li muškarca koji je obnovio njezine nade uvjeriti da se isplati riskirati za ljubav?

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter