Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Navještaj velike radosti

Navještaj velike radosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sandra Brown


ISBN:

9532180052

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0109

Broj strana:

240

Težina:

317 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

40,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ria Lavender je posljednja žena na svijetu kojoj duhovite riječi i zavodnički smiješak mogu izmaknuti tlo pod nogama. Darovita arhitektica tek počinje ubirati plodove svoga uspjeha, kada upozna muškarca koji će sve promijeniti. Izabrani gradonačelnik Taylor MacKensie je privlačan, šarmantan i karizmatičan.

Ipak, Riji nije ni na kraj pameti da će s božične zabave otići u njegovu društvu, ili da će se, uhvaćena čarolijom snježne noći i boce šampanjca, prepustiti žudnji. Osam tjedana kasnije Ria saznaje da nosi Taylorovo dijete. Kako bi svom djetetu dala ime, ona nagovara Taylora da je oženi barem privremeno.

No uskoro prema njemu počne osjećati neočekivanu nježnost i strast, ali i strah da je njegova glavna briga čuvanje karijere. Ria se zarekla da će se držati podalje od muškarca koji posjeduje ključ njezina srca... Dok ih život oboje ne nauči lekciju o čudima i ljubavi.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2001
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 115x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ria Lavender je posljednja žena na svijetu kojoj duhovite riječi i zavodnički smiješak mogu izmaknuti tlo pod nogama. Darovita arhitektica tek počinje ubirati plodove svoga uspjeha, kada upozna muškarca koji će sve promijeniti. Izabrani gradonačelnik Taylor MacKensie je privlačan, šarmantan i karizmatičan. Ipak, Riji nije ni na kraj pameti da će s božične zabave otići u njegovu društvu, ili da će se, uhvaćena čarolijom snježne noći i boce šampanjca, prepustiti žudnji. Osam tjedana kasnije Ria saznaje da nosi Taylorovo dijete. Kako bi svom djetetu dala ime, ona nagovara Taylora da je oženi barem privremeno. No uskoro prema njemu počne osjećati neočekivanu nježnost i strast, ali i strah da je njegova glavna briga čuvanje karijere. Ria se zarekla da će se držati podalje od muškarca koji posjeduje ključ njezina srca... Dok ih život oboje ne nauči lekciju o čudima i ljubavi.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter