Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Na kašiku - Zašto je gotovo sve čemu su nas učili o ishrani pogrešno

Na kašiku - Zašto je gotovo sve čemu su nas učili o ishrani pogrešno

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tim Spektor


ISBN:

978-86-521-4812-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D4584

Broj strana:

288

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Jedan od vodećih svetskih nutricionista otkriva zašto su mnoge aktuelne preporuke o ishrani netačne, obmanjujuće, a neretko i potpuno pogrešne i opasne.

Bombarduju nas savetima šta bi trebalo da jedemo a šta ne, i svakodnevno se objavljuju nova „naučna“ otkrića. Ipak, što nam više pričaju o ishrani, kao da sve manje razumemo. Kroz niz kratkih poglavlja Tim Spektor pokazuje zašto je gotovo sve što nam mediji govore o namirnicama i njihovoj upotrebi pogrešno. On istražuje skandalozni manjak valjanih naučnih istraživanja koja bi trebalo da stoje iza mnogih popularnih i zvaničnih preporuka o ishrani, kao i načine na koje prehrambena industrija i industrije koje su se razvile oko nje u potpunosti kontrolišu ne samo politiku u ovoj oblasti već i naše izbore.

Na kašiku je revolucionarno delo koje preispituje sve režime ishrane, zvanične preporuke, čudesne lekove i proizvođačke deklaracije i podstiče nas da iznova razmislimo o svom odnosu prema hrani, koja je možda naš najvažniji lek.

  • Prevodilac: Tatjana Milosavljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedan od vodećih svetskih nutricionista otkriva zašto su mnoge aktuelne preporuke o ishrani netačne, obmanjujuće, a neretko i potpuno pogrešne i opasne. Bombarduju nas savetima šta bi trebalo da jedemo a šta ne, i svakodnevno se objavljuju nova „naučna“ otkrića. Ipak, što nam više pričaju o ishrani, kao da sve manje razumemo. Kroz niz kratkih poglavlja Tim Spektor pokazuje zašto je gotovo sve što nam mediji govore o namirnicama i njihovoj upotrebi pogrešno. On istražuje skandalozni manjak valjanih naučnih istraživanja koja bi trebalo da stoje iza mnogih popularnih i zvaničnih preporuka o ishrani, kao i načine na koje prehrambena industrija i industrije koje su se razvile oko nje u potpunosti kontrolišu ne samo politiku u ovoj oblasti već i naše izbore. Na kašiku je revolucionarno delo koje preispituje sve režime ishrane, zvanične preporuke, čudesne lekove i proizvođačke deklaracije i podstiče nas da iznova razmislimo o svom odnosu prema hrani, koja je možda naš najvažniji lek.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter