Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Vreme će pokazati

Vreme će pokazati

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0908-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4558

Broj strana:

408

Težina:

517 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,20 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Govorili su mi da je moj otac poginuo u ratu. To je istina za koju zna Hari Klifton 1920. godine. Odrastajući pod okriljem svog ujaka, koji je kao Henrijev otac, lučki radnik u Bristolu, Henri očekuje dan kada će se i sam pridružiti radnicima na dokovima. Međutim, sasvim neočekivano, on dobija stipendiju za elitnu mušku školu i sluti da će mu se život zauvijek promijeniti. Kada stupi u svijet odraslih, Hari saznaje kako mu je otac zaista poginuo, ali strašna istina ga samo dovodi do novog pitanja: ko mu je zapravo otac? A onda počinje Drugi svjetski rat i Hari mora da odluči hoće li studirati na Oksfordu ili se pridružiti mornarici i uključiti u rat protiv Hitlerove Nemačke.

Od dokova engleske radničke klase do užurbanih njujorških ulica 1940, Vrijeme će pokazati uvodi čitaoce u sagu koja će oživjeti sto godina porodične istorije kako bi razotkrila priču o sudbini Harija Kliftona kakvu ni on sam ne bi mogao zamisliti.

  • Originalni naziv: Only Time Will Tell
  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Govorili su mi da je moj otac poginuo u ratu. To je istina za koju zna Hari Klifton 1920. godine. Odrastajući pod okriljem svog ujaka, koji je kao Henrijev otac, lučki radnik u Bristolu, Henri očekuje dan kada će se i sam pridružiti radnicima na dokovima. Međutim, sasvim neočekivano, on dobija stipendiju za elitnu mušku školu i sluti da će mu se život zauvijek promijeniti. Kada stupi u svijet odraslih, Hari saznaje kako mu je otac zaista poginuo, ali strašna istina ga samo dovodi do novog pitanja: ko mu je zapravo otac? A onda počinje Drugi svjetski rat i Hari mora da odluči hoće li studirati na Oksfordu ili se pridružiti mornarici i uključiti u rat protiv Hitlerove Nemačke. Od dokova engleske radničke klase do užurbanih njujorških ulica 1940, Vrijeme će pokazati uvodi čitaoce u sagu koja će oživjeti sto godina porodične istorije kako bi razotkrila priču o sudbini Harija Kliftona kakvu ni on sam ne bi mogao zamisliti.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter