Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Muk - Zločin je počeo nevino

Muk - Zločin je počeo nevino

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4623-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1177

Broj strana:

192

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Septembar je 2002. Tito Fonda uznemireno iščekuje jedan telefonski poziv koji će potvrditi da je krupna pošiljka iz Srbije pristigla na svoje odredište u Italiji. Strepi da će ovog puta njegov ilegalni posao biti razotkriven.

Za to vreme, Titov poslovni partner Mario Bernardis nudi probranoj klijenteli, u restoranu nadomak Alpa, ekstravagantan jelovnik u duhu starih rimskih gozbi. Daleko od mesta sa koga dolazi glavni sastojak njegovog afrodizijačkog jela, Mario i ne sluti da nešto može da pođe u neželjenom pravcu.

Samo nekoliko dana pre nego što je pošiljka utovarena u kamion-hladnjaču, na bačkom lovištu se odigrao događaj koji će nerazmrsivo povezati živote nekoliko aktera čije se sudbine inače nikada ne bi ukrstile.

Posle velikog uspeha romana Slučaj Vinča, u kojem se bavio pitanjem humanosti i ljudske solidarnosti, Goran Milašinović je, ponovo inspirisan istinitim događajem, stvorio napetu priču o niskim strastima sa nesagledivim posledicama.

Zločin protiv čovečanstva se ne zaboravlja. A protiv prirode?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Septembar je 2002. Tito Fonda uznemireno iščekuje jedan telefonski poziv koji će potvrditi da je krupna pošiljka iz Srbije pristigla na svoje odredište u Italiji. Strepi da će ovog puta njegov ilegalni posao biti razotkriven. Za to vreme, Titov poslovni partner Mario Bernardis nudi probranoj klijenteli, u restoranu nadomak Alpa, ekstravagantan jelovnik u duhu starih rimskih gozbi. Daleko od mesta sa koga dolazi glavni sastojak njegovog afrodizijačkog jela, Mario i ne sluti da nešto može da pođe u neželjenom pravcu. Samo nekoliko dana pre nego što je pošiljka utovarena u kamion-hladnjaču, na bačkom lovištu se odigrao događaj koji će nerazmrsivo povezati živote nekoliko aktera čije se sudbine inače nikada ne bi ukrstile. Posle velikog uspeha romana Slučaj Vinča, u kojem se bavio pitanjem humanosti i ljudske solidarnosti, Goran Milašinović je, ponovo inspirisan istinitim događajem, stvorio napetu priču o niskim strastima sa nesagledivim posledicama. Zločin protiv čovečanstva se ne zaboravlja. A protiv prirode?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter