Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.278

Facebook slicica

Katalog

Mudrost šamana

Mudrost šamana

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tony Samara


ISBN:

978-953-201-873-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N1596

Broj strana:

120

Težina:

165 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Pomozite sami sebi poboljšati svoj život!
Mudrost šamana na jednostavan i praktičan način predstavlja univerzalno šamansko znanje koje je Tony Samara učio i iskusio kroz svoj inicijacijski put. Od konzumacije hrane preko tumačenja snova do rada s četiri elementa i glavnim točkama, te upoznavanja s fizičkim vježbama i vježbama disanja koje ohrabruju duhovni razvoj, ova nas knjiga podsjeća na pozitivne mudrosti naših predaka, korisne u današnjem svijetu više nego ikada prije.
Šaman može početi raditi kao iscjelitelj tek kada prođe kroz ono što se zove iskustvo smrti/ponovnog rođenja, smrti patnje i rođenja novog načina gledanja na svijet, u kojem referentna točka više nije ego nego svemir i gdje je sve povezano sa svime. U vrijeme moje inicijacije, dali su mi ayahuascu i istodobno je užasno nevrijeme zahvatilo i prašumu i mene. Iskusio sam najveći strah u svojem životu. Čitavo mi se tijelo raspadalo. Uzalud sam dozivao bogove raznih religija. Pojavila se velika zmija i počela me gutati. Shvatio sam da je ona predstavljala puls energije svemira. Više se nisam bojao umrijeti. Izgubio sam osjećaj za svijet koji me okružuje. Moje je tijelo postalo dijelom svemira. Razvio sam osjećaj jedinstva. Ova je inicijacija promijenila sve moje dotadašnje načine doživljavanja stvarnosti. Oslobođen od programa prošlosti, moj je duh postao sposoban živjeti čaroliju i radost postojanja.
Tony Samara

  • Edicija: 1000 cvijetova
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Pomozite sami sebi poboljšati svoj život! Mudrost šamana na jednostavan i praktičan način predstavlja univerzalno šamansko znanje koje je Tony Samara učio i iskusio kroz svoj inicijacijski put. Od konzumacije hrane preko tumačenja snova do rada s četiri elementa i glavnim točkama, te upoznavanja s fizičkim vježbama i vježbama disanja koje ohrabruju duhovni razvoj, ova nas knjiga podsjeća na pozitivne mudrosti naših predaka, korisne u današnjem svijetu više nego ikada prije. Šaman može početi raditi kao iscjelitelj tek kada prođe kroz ono što se zove iskustvo smrti/ponovnog rođenja, smrti patnje i rođenja novog načina gledanja na svijet, u kojem referentna točka više nije ego nego svemir i gdje je sve povezano sa svime. U vrijeme moje inicijacije, dali su mi ayahuascu i istodobno je užasno nevrijeme zahvatilo i prašumu i mene. Iskusio sam najveći strah u svojem životu. Čitavo mi se tijelo raspadalo. Uzalud sam dozivao bogove raznih religija. Pojavila se velika zmija i počela me gutati. Shvatio sam da je ona predstavljala puls energije svemira. Više se nisam bojao umrijeti. Izgubio sam osjećaj za svijet koji me okružuje. Moje je tijelo postalo dijelom svemira. Razvio sam osjećaj jedinstva. Ova je inicijacija promijenila sve moje dotadašnje načine doživljavanja stvarnosti. Oslobođen od programa prošlosti, moj je duh postao sposoban živjeti čaroliju i radost postojanja. Tony Samara

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter