Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Moja omiljena supruga

Moja omiljena supruga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Toni Parsons


ISBN:

978-86-7436-852-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V1378

Broj strana:

344

Težina:

445 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Izuzetna priča o seksu, ljubavnim borbama i drugim suprugama, iz pera autora svjetskog bestselera Čovjek i dječak.

Uspješni mladi londonski advokat Bil Holden i njegova žena Beka sele se s četvorogodišnjom kćerkicom u Šangaj. To je grad u usponu, novo središte zlatne groznice, grad prilika i iskušenja, gdje se burno stvara bogatstvo i raspadaju brakovi. Bilova advokatska firma smješta porodicu Holden u Rajsko naselje - raskošan stambeni blok pun drugih supruga - prelijepih djevojaka koje izdržavaju bogati tuđi muževi, kakva je i Đinđin Li, bivša nastavnica zaljubljena u ukrštene reči i klizaljke. Posle jednog strašnog događaja Beka i Holi vraćaju se u London - a Bil i Đinđin se zbližavaju. Bil želi da bude bolji čovek od milionera koji izdržava Đinđin Li kao drugu suprugu. Bolji od svakog muškarca koji vara svoju ženu. Beka je njegov najbolji prijatelj. Ali na kraju, može li on Đinđin dati nešto drugačije - može li joj pružiti ljubav koju zaslužuje? I može li istovremeno voljeti i svoju ženu?

Moja omiljena supruga je priča o muškarcu i ženi našeg doba, o njihovim borbama, radostima i skrivenim čežnjama. Iznad svega, to je knjiga o tome gdje prestaju seks, pustolovina i opsesije, a počinje istinska ljubav.

  • Prevodilac: Nenad Dropulić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Izuzetna priča o seksu, ljubavnim borbama i drugim suprugama, iz pera autora svjetskog bestselera Čovjek i dječak. Uspješni mladi londonski advokat Bil Holden i njegova žena Beka sele se s četvorogodišnjom kćerkicom u Šangaj. To je grad u usponu, novo središte zlatne groznice, grad prilika i iskušenja, gdje se burno stvara bogatstvo i raspadaju brakovi. Bilova advokatska firma smješta porodicu Holden u Rajsko naselje - raskošan stambeni blok pun drugih supruga - prelijepih djevojaka koje izdržavaju bogati tuđi muževi, kakva je i Đinđin Li, bivša nastavnica zaljubljena u ukrštene reči i klizaljke. Posle jednog strašnog događaja Beka i Holi vraćaju se u London - a Bil i Đinđin se zbližavaju. Bil želi da bude bolji čovek od milionera koji izdržava Đinđin Li kao drugu suprugu. Bolji od svakog muškarca koji vara svoju ženu. Beka je njegov najbolji prijatelj. Ali na kraju, može li on Đinđin dati nešto drugačije - može li joj pružiti ljubav koju zaslužuje? I može li istovremeno voljeti i svoju ženu? Moja omiljena supruga je priča o muškarcu i ženi našeg doba, o njihovim borbama, radostima i skrivenim čežnjama. Iznad svega, to je knjiga o tome gdje prestaju seks, pustolovina i opsesije, a počinje istinska ljubav.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter