Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.299

Facebook slicica

Katalog

Moj sistem uspeha

Moj sistem uspeha

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-447-0288-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2478

Broj strana:

351

Težina:

700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Iako je Selbah živeo krajem 19. i početkom 20. vijeka, ta knjiga, odnosno njegova psihologija, aktuelna je i danas, budući da autor započinje jedan sistem pozitivne psihologije, pozitivnog i optimističnog sistema razmišljanja, koji vodi formiranju čovjeka, kao uspješnog bića.

Moj sistem uspeha nije uspješan put poslovnog čovjeka, karijeriste, mada dijelom i to znači, već prije svega govori o uspješnom čovjeku kao ličnosti koja je, prema Selbahu, u saglasnosti sa samim sobom.

Zato je i u naslovu istaknuto moj, jer čovek mora da bude u skladu sa svojom ličnošću, sa svojim duhom. Biće koje u skladu sa spoljašnim svijetom postaje tek tada je kadar da napravi velike rezultate, odnosno one rezultate koji njega zadovoljavaju.

Selbah daje razne savjete - kako se treba vladati kroz život, šta raditi da bi došli do saglasja sa samim sobom, a veliku pažnju posvećuje i fizičkom čovjekovom ispoljavanju.

  • Originalni naziv: Mein Erfrolgs - Sistem...
  • Prevodilac: Spomenka Krajčević
  • Izdanje: 99
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Iako je Selbah živeo krajem 19. i početkom 20. vijeka, ta knjiga, odnosno njegova psihologija, aktuelna je i danas, budući da autor započinje jedan sistem pozitivne psihologije, pozitivnog i optimističnog sistema razmišljanja, koji vodi formiranju čovjeka, kao uspješnog bića. Moj sistem uspeha nije uspješan put poslovnog čovjeka, karijeriste, mada dijelom i to znači, već prije svega govori o uspješnom čovjeku kao ličnosti koja je, prema Selbahu, u saglasnosti sa samim sobom. Zato je i u naslovu istaknuto moj, jer čovek mora da bude u skladu sa svojom ličnošću, sa svojim duhom. Biće koje u skladu sa spoljašnim svijetom postaje tek tada je kadar da napravi velike rezultate, odnosno one rezultate koji njega zadovoljavaju. Selbah daje razne savjete - kako se treba vladati kroz život, šta raditi da bi došli do saglasja sa samim sobom, a veliku pažnju posvećuje i fizičkom čovjekovom ispoljavanju.

Dodatne informacije

Izdavač Editor
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter