Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Moj otac Pablo Eskobar

Moj otac Pablo Eskobar

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2056-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D2580

Broj strana:

328

Težina:

285 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,70 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ako je neka porodična hronika istorija tišine, potrebno je da prođe vrijeme ne bi li se prolomila grmljavina istine.
Da li su najvećeg svjetskog kriminalca u novijoj istoriji ubili pripadnici kolumbijske policije ili američke tajne službe, rivali iz neprijateljskog kokainskog klana ili je ipak postojala još jedna mogućnost? Ova i ostale tajne koje su sačuvane i nakon brojnih igranih, dokumentarnih filmova i serija inspirisanih kokainskim mega-bosom, rasvjetljene su tek kad je autor ove knjige, Huan Pablo Eskobar, odlučio da do kraja progovori o svom ocu. Tek sada se obijelodanjuje prava istina o učešću nekih članova najbliže rodbine u smrti neumoljivog gangstera i pouzdano govori o tome kakav je on bio privatno, a kakav kao političar.
Ova biografija koja činjenice crpi sa samog izvorišta otkriva čime je Ekobar uticao na mnoge mafijaše iz drugih zemalja, pa i sa Balkana i kako je stvoren kult njegove ličnosti kod dobrog djela Kolumbijaca koji i dan-danas masovno posjećuju njegov grob. Kontroverzni život Pabla Eskobara i teško naslijeđe, koje autor Huan Pablo još uvijek nosi, skrojili su veoma uzbudljivo štivo koje je za vrlo kratko vrijeme postalo latinoamerički i planetarni bestseler.

  • Originalni naziv: Pablo Eskobar mi padre...
  • Prevodilac: Igor Marojević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ako je neka porodična hronika istorija tišine, potrebno je da prođe vrijeme ne bi li se prolomila grmljavina istine. Da li su najvećeg svjetskog kriminalca u novijoj istoriji ubili pripadnici kolumbijske policije ili američke tajne službe, rivali iz neprijateljskog kokainskog klana ili je ipak postojala još jedna mogućnost? Ova i ostale tajne koje su sačuvane i nakon brojnih igranih, dokumentarnih filmova i serija inspirisanih kokainskim mega-bosom, rasvjetljene su tek kad je autor ove knjige, Huan Pablo Eskobar, odlučio da do kraja progovori o svom ocu. Tek sada se obijelodanjuje prava istina o učešću nekih članova najbliže rodbine u smrti neumoljivog gangstera i pouzdano govori o tome kakav je on bio privatno, a kakav kao političar. Ova biografija koja činjenice crpi sa samog izvorišta otkriva čime je Ekobar uticao na mnoge mafijaše iz drugih zemalja, pa i sa Balkana i kako je stvoren kult njegove ličnosti kod dobrog djela Kolumbijaca koji i dan-danas masovno posjećuju njegov grob. Kontroverzni život Pabla Eskobara i teško naslijeđe, koje autor Huan Pablo još uvijek nosi, skrojili su veoma uzbudljivo štivo koje je za vrlo kratko vrijeme postalo latinoamerički i planetarni bestseler.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter