Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Zauvek more

Zauvek more

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1307-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5305

Broj strana:

325

Težina:

428 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Od autorke bestselera Svakoga dana, svakoga časa.

Tri žene. Jedan muškarac. Ljubomora. I ljubav, duboka i snažna kao more.

Sve je počelo u jednoj kapeli u Toskani. Devetnaestogodišnjoj Roberti Alesi prilazi jedan mladić, poeta. Zove se Alesandaro Lang, ljubazan je, romantičan i nepredvidljiv. Njihova veza će trajati nekoliko godina sve do trenutka kad Roberta ugleda Alesandra sa Lučijom, njenom sestrom, i povjeruje da su u vezi. Među sestrama se tada otvara dubok jaz. Godinama kasnije, naći će se u porodičnoj vili na Elbi. Tada će i njihova treća sestra Nanina imati nešto da kaže. Koja će se od njih tri udati za pjesnika? I da li će druge dvije moći da joj oproste?

Upečatljiva porodična freska koja govori o ljubavi, strasti, bolu i opraštanju. Poslije velikog uspjeha romana Svakoga dana, svakoga časa, Nataša Dragnić nam donosi poetičnu, uzbudljivu i duboku priču. Baš kao što je i more.

Dirljiva ljubavna pripovjest, genijalno konstruisana, uzbudljivo ispričana, puna čarobnih trenutaka i poezije - a ujedno i porodična priča koja će nas ganuti do suza!

  • Originalni naziv: Immer wieder das Meer...
  • Prevodilac: Jelena Mićović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od autorke bestselera Svakoga dana, svakoga časa. Tri žene. Jedan muškarac. Ljubomora. I ljubav, duboka i snažna kao more. Sve je počelo u jednoj kapeli u Toskani. Devetnaestogodišnjoj Roberti Alesi prilazi jedan mladić, poeta. Zove se Alesandaro Lang, ljubazan je, romantičan i nepredvidljiv. Njihova veza će trajati nekoliko godina sve do trenutka kad Roberta ugleda Alesandra sa Lučijom, njenom sestrom, i povjeruje da su u vezi. Među sestrama se tada otvara dubok jaz. Godinama kasnije, naći će se u porodičnoj vili na Elbi. Tada će i njihova treća sestra Nanina imati nešto da kaže. Koja će se od njih tri udati za pjesnika? I da li će druge dvije moći da joj oproste? Upečatljiva porodična freska koja govori o ljubavi, strasti, bolu i opraštanju. Poslije velikog uspjeha romana Svakoga dana, svakoga časa, Nataša Dragnić nam donosi poetičnu, uzbudljivu i duboku priču. Baš kao što je i more. Dirljiva ljubavna pripovjest, genijalno konstruisana, uzbudljivo ispričana, puna čarobnih trenutaka i poezije - a ujedno i porodična priča koja će nas ganuti do suza!

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter