Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Moj komšija zombi - Monstrumska škola 2

Moj komšija zombi - Monstrumska škola 2

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lizi Harison


ISBN:

978-86-521-1002-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4709

Broj strana:

259

Težina:

376 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Žešća je strava u Monstrumskoj školi. Čudovišno je moderno!

Kleopatra de Nil je bila glavna riba među SDA-ovcima, normalcima i svima ostalima u Monstrumskoj školi, ali sad se čuje samo Frenki ono i Melodi ovo... te nove djevojke svakako umiju da zakomplikuju sve. Kad Kleo ubaci svoje drugarice na snimanje za Tin vog, izgleda kao da se sve vratilo u normalu... sve dok one ne požele da budu u nekom filmu... Frenkinom i Melodinom filmu! Može li kraljica dobiti malo odanosti?

Frenki Štajn je jednom izgubila glavu zbog Breta i zaklinje se da se to neće ponoviti. Mada i nema mnogo izbora: Beka se obmotala oko svog tipa kao folija. Ali Bret smišlja plan koji može pomoći SDA-ovcima da žive slobodno, pa opet lete varnice. Ništa ne može spriječiti Beku da ugasi plamen... čak i po cijenu da uništi cijelu monstrumsku zajednicu.

Sat otkucava tik-tak. Melodi Karver ima kratak rok da spasi svog dječka Džeksona, kako ga Beka željna osvete ne bi raskrinkala. Ali Kleo joj kraljevski zagorčava život i sprječava zatvorenu grupu SDA-ovaca da prihvati normalku, iako Melodi misli da ima više sličnosti s njima nego što je mogla i da pretpostavi.

Jesu li čudovišta i normalci stvarno toliko različiti koliko im se na prvi pogled čini?

  • Originalni naziv: The Ghoul Next Door
  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Žešća je strava u Monstrumskoj školi. Čudovišno je moderno! Kleopatra de Nil je bila glavna riba među SDA-ovcima, normalcima i svima ostalima u Monstrumskoj školi, ali sad se čuje samo Frenki ono i Melodi ovo... te nove djevojke svakako umiju da zakomplikuju sve. Kad Kleo ubaci svoje drugarice na snimanje za Tin vog, izgleda kao da se sve vratilo u normalu... sve dok one ne požele da budu u nekom filmu... Frenkinom i Melodinom filmu! Može li kraljica dobiti malo odanosti? Frenki Štajn je jednom izgubila glavu zbog Breta i zaklinje se da se to neće ponoviti. Mada i nema mnogo izbora: Beka se obmotala oko svog tipa kao folija. Ali Bret smišlja plan koji može pomoći SDA-ovcima da žive slobodno, pa opet lete varnice. Ništa ne može spriječiti Beku da ugasi plamen... čak i po cijenu da uništi cijelu monstrumsku zajednicu. Sat otkucava tik-tak. Melodi Karver ima kratak rok da spasi svog dječka Džeksona, kako ga Beka željna osvete ne bi raskrinkala. Ali Kleo joj kraljevski zagorčava život i sprječava zatvorenu grupu SDA-ovaca da prihvati normalku, iako Melodi misli da ima više sličnosti s njima nego što je mogla i da pretpostavi. Jesu li čudovišta i normalci stvarno toliko različiti koliko im se na prvi pogled čini?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter