Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Odbor lepotica uzvraća udarac

Odbor lepotica uzvraća udarac

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lizi Harison


ISBN:

978-86-7702-075-0

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

N2115

Broj strana:

258

Težina:

273 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Klika luduje..

Mesi Blok: Djevojčice iz škole Oktavijan okruga spakovale su svoje najtoplije kašmirske jakne i najtanje ajpodove i ukrcale su se u autobus - krenuvši tako na školski izlet na Lejk Plesid. Ali, ispostaviće se da medvjedi nisu jedina strašna bića koja kriju te šume. Dječaci iz Brajervuda su odsjeli u sobama udaljenim samo par metara, što znači da će djevojke iz Mesinog tajnog savjetovališta za poljupce (MTSZP) morati da skupe hrabrosti i da isprobaju svoje sjajem namazane usne.
Kristen Gregori: Ne može sebi da priušti taj izlet. Hoće li istrunuti sasvim sama u Vestčesteru? Nema šanse!
Dilan Marvil: Najzad vitka, nakon gadnog napada gripa. Hoće li i ostati vitka nakon što uhvati sopstvenu mamu da se ljubi sa njenim nastavnikom istorije. Jer, od toga bi se svakom okrenuo stomak!
Ališa Rivera: Saznaje da je njena simpatija Džoš Hoc bacio oko na nekog drugog. Ali na koga? Ališa je najlepša djevojčica u školi. Dakle, mora da mu se dopada... Zar ne?
Kler Lajons: Ima ludu frizuru i novog smrtnog neprijatelja, ali to uopšte nije važno jer je Kem više ne voli. Ona će učiniti sve da ga ponovo osvoji...
Klika... Jedina stvar koja je teža od ulaska u nju jeste opstanak u njoj.

  • Prevodilac: Gordana Fiket Đurković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Klika luduje.. Mesi Blok: Djevojčice iz škole Oktavijan okruga spakovale su svoje najtoplije kašmirske jakne i najtanje ajpodove i ukrcale su se u autobus - krenuvši tako na školski izlet na Lejk Plesid. Ali, ispostaviće se da medvjedi nisu jedina strašna bića koja kriju te šume. Dječaci iz Brajervuda su odsjeli u sobama udaljenim samo par metara, što znači da će djevojke iz Mesinog tajnog savjetovališta za poljupce (MTSZP) morati da skupe hrabrosti i da isprobaju svoje sjajem namazane usne. Kristen Gregori: Ne može sebi da priušti taj izlet. Hoće li istrunuti sasvim sama u Vestčesteru? Nema šanse! Dilan Marvil: Najzad vitka, nakon gadnog napada gripa. Hoće li i ostati vitka nakon što uhvati sopstvenu mamu da se ljubi sa njenim nastavnikom istorije. Jer, od toga bi se svakom okrenuo stomak! Ališa Rivera: Saznaje da je njena simpatija Džoš Hoc bacio oko na nekog drugog. Ali na koga? Ališa je najlepša djevojčica u školi. Dakle, mora da mu se dopada... Zar ne? Kler Lajons: Ima ludu frizuru i novog smrtnog neprijatelja, ali to uopšte nije važno jer je Kem više ne voli. Ona će učiniti sve da ga ponovo osvoji... Klika... Jedina stvar koja je teža od ulaska u nju jeste opstanak u njoj.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter