Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Mislim na tebe

Mislim na tebe

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džil Mansel


ISBN:

9788677107376

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3342

Broj strana:

336

Težina:

443 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kada Džem, kćerka Džini Holand, bude otišla da studira van grada, Džini ne može da povjeruje koliko joj nedostaje. Svjesna je toga da je ovo idealan trenutak da ponovo pokrene sopstveni život. Međutim, novi počeci umiju da budu komplikovani, pogotovo ako vas najveći frajer koga ste upoznali u poslednjoj deceniji optuži za krađu u prodavnici. Zaboga, pa nije kao da bi neko namjerno ukrao pauna!

U međuvremenu, da li i Džem nedostaje njena mama? Nema teorije! Vrijeme koje provodi daleko od kuće Džem doživljava kao pravu avanturu i trudi se da uživa u slobodi. Srećom pa njena majka nije jedna od onih koje neprestano provjeravaju šta radi i zvocaju. Džini je ionako zauzeta novim poslom i zahuktalom ljubavnom vezom sa harizmatičnim Perijem Kenedijem.

Međutim, da li Džini vlada situacijom u toj mjeri kako se Džem čini? Da li je prekasno da popravi loš prvi utisak koji je ostavila na Fina Penhaligona, svog seksi ali zastrašujućeg šefa? Jesu li Fin i Peri zapravo onakvi kakvim se čine?

  • Originalni naziv: Thinking of you
  • Prevodilac: Zvezdana Šelmić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada Džem, kćerka Džini Holand, bude otišla da studira van grada, Džini ne može da povjeruje koliko joj nedostaje. Svjesna je toga da je ovo idealan trenutak da ponovo pokrene sopstveni život. Međutim, novi počeci umiju da budu komplikovani, pogotovo ako vas najveći frajer koga ste upoznali u poslednjoj deceniji optuži za krađu u prodavnici. Zaboga, pa nije kao da bi neko namjerno ukrao pauna! U međuvremenu, da li i Džem nedostaje njena mama? Nema teorije! Vrijeme koje provodi daleko od kuće Džem doživljava kao pravu avanturu i trudi se da uživa u slobodi. Srećom pa njena majka nije jedna od onih koje neprestano provjeravaju šta radi i zvocaju. Džini je ionako zauzeta novim poslom i zahuktalom ljubavnom vezom sa harizmatičnim Perijem Kenedijem. Međutim, da li Džini vlada situacijom u toj mjeri kako se Džem čini? Da li je prekasno da popravi loš prvi utisak koji je ostavila na Fina Penhaligona, svog seksi ali zastrašujućeg šefa? Jesu li Fin i Peri zapravo onakvi kakvim se čine?

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter