Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Kraljica Juga

Kraljica Juga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7710-305-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1049

Broj strana:

432

Težina:

546 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon što je bila prinuđena da napusti Meksiko, Tereza Mendosa bježi u Španiju, gde će upoznati Santjaga Fisteru, čovjeka koji krijumčari hašiš preko Gibraltara. Međutim, Santjagov partner je uhapšen, a Tereza mora da zauzme njegovo mjesto.

Zakoračiće u mračni svijet podzemlja, koji će uskoro zavladati. Iza vještog paravana koji čine njena preduzeća, kriju se višemilionski poslovi narko-mafije s početka devedesetih godina dvadesetog vijeka. Zahvaljujući već razrađenoj mreži prebacivanja droge preko Sredozemlja, i svojim vezama, Tereza je postala moćna žena, svojevrsna legenda, a njen uspon u svijetu narko-mafije za sve predstavlja veliko iznenađenje. Novinari su je pozvali Kraljica juga, a policija ne može da dokaže njenu umešanost u bilo kakve ilegalne poslove. Knjiga koja spaja kontinente i različite dekade, intezivno dočaravajući senzualnost, okrutnost, prevaru i korupciju, jedno je do Revertovih najboljih ostvarenja do sada.

  • Originalni naziv: La reina del sur
  • Prevodilac: Sanja Janjušević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x20
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nakon što je bila prinuđena da napusti Meksiko, Tereza Mendosa bježi u Španiju, gde će upoznati Santjaga Fisteru, čovjeka koji krijumčari hašiš preko Gibraltara. Međutim, Santjagov partner je uhapšen, a Tereza mora da zauzme njegovo mjesto. Zakoračiće u mračni svijet podzemlja, koji će uskoro zavladati. Iza vještog paravana koji čine njena preduzeća, kriju se višemilionski poslovi narko-mafije s početka devedesetih godina dvadesetog vijeka. Zahvaljujući već razrađenoj mreži prebacivanja droge preko Sredozemlja, i svojim vezama, Tereza je postala moćna žena, svojevrsna legenda, a njen uspon u svijetu narko-mafije za sve predstavlja veliko iznenađenje. Novinari su je pozvali Kraljica juga, a policija ne može da dokaže njenu umešanost u bilo kakve ilegalne poslove. Knjiga koja spaja kontinente i različite dekade, intezivno dočaravajući senzualnost, okrutnost, prevaru i korupciju, jedno je do Revertovih najboljih ostvarenja do sada.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter