Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Mikelanđelova laž - Katedrala u plamenu

Mikelanđelova laž - Katedrala u plamenu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Igor Bergler


ISBN:

978-86-10-04655-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D4661

Broj strana:

302

Težina:

425 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Roman u pet delova

Evropski i svetski bestseler # 1

Najveća misterija u istoriji civilizacije samo što nije otkrivena. Ko je zaista bio Isus? Šta je o tome znao jedan od najvećih umetnika svih vremena, Mikelanđelo? Kakva opasnost preti hrišćanstvu?

Rim je u panici zbog ubistava nekoliko kardinala u Večnom gradu. Vatikan je već rastrzan bezbrojnim skandalima, ogrezao u korupciji i pedofiliji, a hrišćanstvo gubi sledbenike zabrinjavajućom brzinom. Iza ovih ritualnih pogubljenja, dodatno zakomplikovanih ubistvima drugih kardinala u Meksiku, krije se zastrašujuća zavera i razorna tajna za Crkvu, skrivena u dokumentu koji je pre pet stotina godina otkrio Mikelanđelo Buonaroti.

Pod stalnim pritiskom i u trci s vremenom, italijanske tajne službe moraju da reše ovu zamršenu zagonetku: za to im je neophodna pomoć profesora Čarlsa Bejkera, koji je u Italiji u poseti svojim nedavno otkrivenim rođacima iz čuvene plemićke porodice Viskonti. Tako će profesor Bejker i Kolambus Klej - detektiv koji nikad ništa ne zaboravlja - biti uhvaćeni u mrežu najveće zavere u istoriji, koju Crkva plete već više od dve hiljade godina: Mikelanđelova tajna toliko je eksplozivna da bi i samo njeno otkrivanje moglo da pretvori čitavo hrišćanstvo u prah i pepeo.

  • Originalni naziv: Minciuna lui Michelangelo...
  • Prevodilac: Svetlana Nikolić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman u pet delova Evropski i svetski bestseler # 1 Najveća misterija u istoriji civilizacije samo što nije otkrivena. Ko je zaista bio Isus? Šta je o tome znao jedan od najvećih umetnika svih vremena, Mikelanđelo? Kakva opasnost preti hrišćanstvu? Rim je u panici zbog ubistava nekoliko kardinala u Večnom gradu. Vatikan je već rastrzan bezbrojnim skandalima, ogrezao u korupciji i pedofiliji, a hrišćanstvo gubi sledbenike zabrinjavajućom brzinom. Iza ovih ritualnih pogubljenja, dodatno zakomplikovanih ubistvima drugih kardinala u Meksiku, krije se zastrašujuća zavera i razorna tajna za Crkvu, skrivena u dokumentu koji je pre pet stotina godina otkrio Mikelanđelo Buonaroti. Pod stalnim pritiskom i u trci s vremenom, italijanske tajne službe moraju da reše ovu zamršenu zagonetku: za to im je neophodna pomoć profesora Čarlsa Bejkera, koji je u Italiji u poseti svojim nedavno otkrivenim rođacima iz čuvene plemićke porodice Viskonti. Tako će profesor Bejker i Kolambus Klej - detektiv koji nikad ništa ne zaboravlja - biti uhvaćeni u mrežu najveće zavere u istoriji, koju Crkva plete već više od dve hiljade godina: Mikelanđelova tajna toliko je eksplozivna da bi i samo njeno otkrivanje moglo da pretvori čitavo hrišćanstvo u prah i pepeo.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter