Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Rembrantovo ogledalo

Rembrantovo ogledalo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kim Devero


ISBN:

978-86-10-01662-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5110

Broj strana:

301

Težina:

409 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Hendrikje, mlada i živahna devojka, odlazi iz svog doma u velelepni Amsterdam kako bi našla posao. Stiže do radionice velikog umetnika Rembranta, pet godina nakon smrti njegove žene, događaja koji on još nije prihvatio i koji ga i dalje proganja. Hendrikje će se naći u kući punoj tajni i ubrzo otkriti strastvenu romansu između Rembranta i njegove kućepaziteljke Gertje. Kao skromna devojka iz pobožne porodice, Hendrikje je šokirana pohotnošću njihove veze, ali polako i ona počinje da oseća privlačnost prema genijalnom slikaru.

Vuče je svežina njegovog pogleda na svet i posebna vrsta slobode koju poseduje: Rembrant je tajanstven čovek, umetnik čudnih strasti i okrutnosti rođene iz potrebe da svoju umetnost stavlja na prvo mesto, a veza sa njim mogla bi da joj donese opasnost ili pravu ljubav.
Šta znači biti ljudsko biće, živeti, voleti i umreti? Velika su to pitanja, nalik na blistave dragulje na dnu mračnog jezera.

  • Originalni naziv: Rembrandt"s Mirror /...
  • Prevodilac: Zvezdana Šelmić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Hendrikje, mlada i živahna devojka, odlazi iz svog doma u velelepni Amsterdam kako bi našla posao. Stiže do radionice velikog umetnika Rembranta, pet godina nakon smrti njegove žene, događaja koji on još nije prihvatio i koji ga i dalje proganja. Hendrikje će se naći u kući punoj tajni i ubrzo otkriti strastvenu romansu između Rembranta i njegove kućepaziteljke Gertje. Kao skromna devojka iz pobožne porodice, Hendrikje je šokirana pohotnošću njihove veze, ali polako i ona počinje da oseća privlačnost prema genijalnom slikaru. Vuče je svežina njegovog pogleda na svet i posebna vrsta slobode koju poseduje: Rembrant je tajanstven čovek, umetnik čudnih strasti i okrutnosti rođene iz potrebe da svoju umetnost stavlja na prvo mesto, a veza sa njim mogla bi da joj donese opasnost ili pravu ljubav. Šta znači biti ljudsko biće, živeti, voleti i umreti? Velika su to pitanja, nalik na blistave dragulje na dnu mračnog jezera.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter