Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Meso divljači - obrada

Meso divljači - obrada

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-6926-59-6

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

K3529

Broj strana:

127

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

33,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Higijenski besprijekorna proizvodnja dragocjenog mesa divljači obuhvaća sve djelatnosti nakon odstrjeljivanja i rasijecanja divljači. Olgierd E. J. grof Kujawski u ovoj knjizi pojašnjava o čemu svaka pojedinost pritom ovisi. Proširena primjerima u slici i tekstu za proizvodnju šunke, salama i pašteta od divljači, Proizvodnja mesa divljači nadopunjuje izdanje Higijena divljači / Zbrinjavanje divljači iz skupine BLV lov i praksa istog autora.
Kao stručnjak u području higijene divljači i priznat u međunarodnim kulinarskim krugovima o divljači, grof Kujawski iznosi higijenske standarde, koji su kao odredbe pravno važeći u zemljama Europske unije od i. siječnja 2005. godine, odnosno i. siječnja 2006. godine. Istodobno navodi dopunjene njemačke nacionalne propise.

  • Originalni naziv: Pripremanje i spremanje...
  • Prevodilac: Petra Pentić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Higijenski besprijekorna proizvodnja dragocjenog mesa divljači obuhvaća sve djelatnosti nakon odstrjeljivanja i rasijecanja divljači. Olgierd E. J. grof Kujawski u ovoj knjizi pojašnjava o čemu svaka pojedinost pritom ovisi. Proširena primjerima u slici i tekstu za proizvodnju šunke, salama i pašteta od divljači, Proizvodnja mesa divljači nadopunjuje izdanje Higijena divljači / Zbrinjavanje divljači iz skupine BLV lov i praksa istog autora. Kao stručnjak u području higijene divljači i priznat u međunarodnim kulinarskim krugovima o divljači, grof Kujawski iznosi higijenske standarde, koji su kao odredbe pravno važeći u zemljama Europske unije od i. siječnja 2005. godine, odnosno i. siječnja 2006. godine. Istodobno navodi dopunjene njemačke nacionalne propise.

Dodatne informacije

Izdavač Stanek
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter