Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

MasterChef - dnevnik pobjednika

MasterChef - dnevnik pobjednika

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-351-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7233

Broj strana:

216

Težina:

914 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

45,20 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Fotografije sa snimanja: Arhiva Nove TV, Tomislav Gretić
Fotografije hrane: Alan Vajdić

Prva sezona kulinarsko-zabavnog showa MasterChef Hrvatska emitirala se na programu Nove TV od ožujka do lipnja 2011., kada je dvadesetčetverogodišnji apsolvent povijesti i geografije Šime Sušić proglašen pobjednikom. Tijekom prva dva tjedna emitiranja održavala su se natjecanja između kandidata od kojih je žiri izabrao 20 najboljih. Inovativni reality show osvojio je srca gledatelja, a natjecatelji su se tijekom tih nekoliko mjeseci prometnuli u prave zvijezde. Jednako poznati i zanimljivi javnosti postali su i članovi žirija.

Šime Sušić u velikom je finalu svojim kulinarskim umijećem pobijedio Srđanu Jevtić pripremivši svojih pet sljedova jela kreativnije i ukusnije od Srđane, te osvojio 200.000 kuna, titulu prvog hrvatskog MasterChefa, vlastitu kuharicu i još nekoliko sitnica. Dnevnik pobjednika prati tijek televizijskog showa, od odabira dvadeset finalista do velikog finala i Šimine pobjede. No Dnevnik pobjednika nije samo kronološki prikaz tijeka događaja. Pobjednik Šime Sušić i član žirija Radovan Marčić evocirali su uspomene, izvukli na površinu emocije koje su oku kamere bile nevidljive i tako smo dobili jedinstveni prikaz iz dva suprotna kuta gledanja.

Kako su se kandidati nosili sa stresom i što se sve dešavalo iza kulisa samo su neke tajne koje ćete pronaći u Dnevniku pobjednika. No, tu su i najbolji recepti svih natjecatelja, kao i dvadeset novih recepata koje je Šime osmislio i pripremio samo za ovu knjigu, što Dnevnik pobjednika čini i iznimnom kuharicom.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 195x250
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Fotografije sa snimanja: Arhiva Nove TV, Tomislav Gretić Fotografije hrane: Alan Vajdić Prva sezona kulinarsko-zabavnog showa MasterChef Hrvatska emitirala se na programu Nove TV od ožujka do lipnja 2011., kada je dvadesetčetverogodišnji apsolvent povijesti i geografije Šime Sušić proglašen pobjednikom. Tijekom prva dva tjedna emitiranja održavala su se natjecanja između kandidata od kojih je žiri izabrao 20 najboljih. Inovativni reality show osvojio je srca gledatelja, a natjecatelji su se tijekom tih nekoliko mjeseci prometnuli u prave zvijezde. Jednako poznati i zanimljivi javnosti postali su i članovi žirija. Šime Sušić u velikom je finalu svojim kulinarskim umijećem pobijedio Srđanu Jevtić pripremivši svojih pet sljedova jela kreativnije i ukusnije od Srđane, te osvojio 200.000 kuna, titulu prvog hrvatskog MasterChefa, vlastitu kuharicu i još nekoliko sitnica. Dnevnik pobjednika prati tijek televizijskog showa, od odabira dvadeset finalista do velikog finala i Šimine pobjede. No Dnevnik pobjednika nije samo kronološki prikaz tijeka događaja. Pobjednik Šime Sušić i član žirija Radovan Marčić evocirali su uspomene, izvukli na površinu emocije koje su oku kamere bile nevidljive i tako smo dobili jedinstveni prikaz iz dva suprotna kuta gledanja. Kako su se kandidati nosili sa stresom i što se sve dešavalo iza kulisa samo su neke tajne koje ćete pronaći u Dnevniku pobjednika. No, tu su i najbolji recepti svih natjecatelja, kao i dvadeset novih recepata koje je Šime osmislio i pripremio samo za ovu knjigu, što Dnevnik pobjednika čini i iznimnom kuharicom.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter