Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Malibu u plamenu

Malibu u plamenu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4974-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5279

Broj strana:

384

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka bestselera Sedam muževa Evelin Hjugo.

Dvadeset četiri sata potpune porodične drame u romanu koji istovremeno raznežuje i ljuti, rastužuje i ispunjava nadom.

Tejlor Dženkins Rid nas još jednom vodi u glamurozni svet starog Holivuda.

Godina je 1983. i sve oči su uprte u fascinantnu decu legendarnog pevača Mika Rive: Nina je supermodel, Džej surferski šampion, Had priznati fotograf, a Kiti jednostavno svi obožavaju. Svi žele da budu sa nenadmašnim Rivama, a njihova godišnja zabava u Malibuu za kraj leta se ne propušta.

Jedina osoba koja se ne raduje društvenom događaju sezone je Nina jer nikada nije želela da bude u centru pažnje, pogotovo ne sada kad ju je naočigled javnosti napustio suprug, poznati profesionalni teniser. A možda i Had jer ga tišti tajna koju krije od svog brata blizanca Džeja. S druge strane, Džej broji minute do početka večeri jer je devojka koja mu se veoma dopada obećala da će doći na njihovu žurku. I Kiti ima nekoliko svojih tajni, uključujući gosta kojeg je pozvala bez konsultacija sa braćom i sestrom.

Do ponoći zabava će biti potpuno van kontrole. Do jutra će vila Riva biti u plamenu. Ali pre prve plamene iskre, dok budu tekle reke alkohola uz bučnu muziku, na videlo će isplivati istina i otkriće se tajne koje su oblikovale generacije ove porodice.

  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorka bestselera Sedam muževa Evelin Hjugo. Dvadeset četiri sata potpune porodične drame u romanu koji istovremeno raznežuje i ljuti, rastužuje i ispunjava nadom. Tejlor Dženkins Rid nas još jednom vodi u glamurozni svet starog Holivuda. Godina je 1983. i sve oči su uprte u fascinantnu decu legendarnog pevača Mika Rive: Nina je supermodel, Džej surferski šampion, Had priznati fotograf, a Kiti jednostavno svi obožavaju. Svi žele da budu sa nenadmašnim Rivama, a njihova godišnja zabava u Malibuu za kraj leta se ne propušta. Jedina osoba koja se ne raduje društvenom događaju sezone je Nina jer nikada nije želela da bude u centru pažnje, pogotovo ne sada kad ju je naočigled javnosti napustio suprug, poznati profesionalni teniser. A možda i Had jer ga tišti tajna koju krije od svog brata blizanca Džeja. S druge strane, Džej broji minute do početka večeri jer je devojka koja mu se veoma dopada obećala da će doći na njihovu žurku. I Kiti ima nekoliko svojih tajni, uključujući gosta kojeg je pozvala bez konsultacija sa braćom i sestrom. Do ponoći zabava će biti potpuno van kontrole. Do jutra će vila Riva biti u plamenu. Ali pre prve plamene iskre, dok budu tekle reke alkohola uz bučnu muziku, na videlo će isplivati istina i otkriće se tajne koje su oblikovale generacije ove porodice.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter