Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Malavita

Malavita

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1367-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0518

Broj strana:

293

Težina:

403 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Roman koji je inspirisao Martina Skorsezea, Lika Besona i Roberta de Nira da snime najzabavniji film o Mafiji do sada!

Možda čovek može napustiti Mafiju, ali Mafija nikada neće napustiti njega.

Američka porodica se nastanjuje u Šolonu na Avru, u Normandiji. Sve je naizgled uobičajeno. Fred, otac, tvrdi da je istoričar koji priprema knjigu o iskrcavanju. Megi, majka, volontira u jednom dobrotvornom udruženju i briljantno sprema roštilj. Bel, kćerka, časno nosi svoje ime. I najzad, bez Vorena, sina, ništa ne može da se obavi i svima je potrebna njegova pomoć. A ne smemo zaboraviti ni veoma diskretnog psa po imenu Malavita. Sve u svemu, porodica poput drugih. Osim što porodica Blejk ni u kom slučaju nije onakva kakvom želi da se prikaže jer otac nije pisac već bivši šef njujorškog mafijaškog klana koga prate agenti FBI-ja.

Život Blejkovih, pod stalnom prijetnjom odmazde, pretvoren je u niz bježanja, laži i besmislenih situacija. Sada će Fred, Megi, Bel i Voren pokušati, svako na svoj način, da pronađu smisao svog postojanja u ovom nezanimljivom malom gradu. Sve do dana kada im Don Mimino, vođa pet porodica u Njujorku, neočekivano ulazi u trag... Jedno je sigurno: ako se Blejkovi dosele u vaš kraj, bježite glavom bez obzira.

Divlje zabavno i iznenađujuće dirljivo. - The Guardian

  • Prevodilac: Gordana Breberina
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman koji je inspirisao Martina Skorsezea, Lika Besona i Roberta de Nira da snime najzabavniji film o Mafiji do sada! Možda čovek može napustiti Mafiju, ali Mafija nikada neće napustiti njega. Američka porodica se nastanjuje u Šolonu na Avru, u Normandiji. Sve je naizgled uobičajeno. Fred, otac, tvrdi da je istoričar koji priprema knjigu o iskrcavanju. Megi, majka, volontira u jednom dobrotvornom udruženju i briljantno sprema roštilj. Bel, kćerka, časno nosi svoje ime. I najzad, bez Vorena, sina, ništa ne može da se obavi i svima je potrebna njegova pomoć. A ne smemo zaboraviti ni veoma diskretnog psa po imenu Malavita. Sve u svemu, porodica poput drugih. Osim što porodica Blejk ni u kom slučaju nije onakva kakvom želi da se prikaže jer otac nije pisac već bivši šef njujorškog mafijaškog klana koga prate agenti FBI-ja. Život Blejkovih, pod stalnom prijetnjom odmazde, pretvoren je u niz bježanja, laži i besmislenih situacija. Sada će Fred, Megi, Bel i Voren pokušati, svako na svoj način, da pronađu smisao svog postojanja u ovom nezanimljivom malom gradu. Sve do dana kada im Don Mimino, vođa pet porodica u Njujorku, neočekivano ulazi u trag... Jedno je sigurno: ako se Blejkovi dosele u vaš kraj, bježite glavom bez obzira. Divlje zabavno i iznenađujuće dirljivo. - The Guardian

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter