Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Majke mi, bajka

Majke mi, bajka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3453-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B3333

Broj strana:

254

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nastavak bestselera Happy End.

A šta ide posle Happy Enda?

Izgledao je kao da je hteo da kaže nešto drugo, kao da je hteo da kaže, Ljubo, drži se, život je kurvin posao, ili nešto u tom stilu, kao da je video da mogu svakog časa da prsnem. Ali, samo je namignuo, i njegova niska prilika, sa zadignutom kragnom mantila i kesom u ruci, samo se polako spustila niz stepenice.

Ovoga puta, brodolomnik sam bila ja.

Ljuba je razvedena profesorka. Bivši muž i sin joj sada žive u SAD. Ona je u Beogradu, sama. Jer Đorđe ima svoje „bubice“ i više nije tu. Ljuba se bavi prevođenjem, a potajno i piše. Ali neće objaviti roman pod svojim imenom. A onda se desi potpuni obrt. Pravi happy end. Baš kao u priči. Bude, majke mi, bajka.

Kroz galeriju urbanih likova Mirjana Bobić Mojsilović nam pokazuje koliko su dvoličnost, lažna prijateljstva, licemerje i međusobne podvale deo našeg života.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nastavak bestselera Happy End. A šta ide posle Happy Enda? Izgledao je kao da je hteo da kaže nešto drugo, kao da je hteo da kaže, Ljubo, drži se, život je kurvin posao, ili nešto u tom stilu, kao da je video da mogu svakog časa da prsnem. Ali, samo je namignuo, i njegova niska prilika, sa zadignutom kragnom mantila i kesom u ruci, samo se polako spustila niz stepenice. Ovoga puta, brodolomnik sam bila ja. Ljuba je razvedena profesorka. Bivši muž i sin joj sada žive u SAD. Ona je u Beogradu, sama. Jer Đorđe ima svoje „bubice“ i više nije tu. Ljuba se bavi prevođenjem, a potajno i piše. Ali neće objaviti roman pod svojim imenom. A onda se desi potpuni obrt. Pravi happy end. Baš kao u priči. Bude, majke mi, bajka. Kroz galeriju urbanih likova Mirjana Bobić Mojsilović nam pokazuje koliko su dvoličnost, lažna prijateljstva, licemerje i međusobne podvale deo našeg života.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter