Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Tvoj sam

Tvoj sam

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-867-558-464-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6842

Broj strana:

178

Težina:

240 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jedna zanosna žena je umrla, i svom mužu, čovjeku zaronjenom u literaturu, ostavila je jednu ogrlicu od raznobojnog poludragog kamenja, i jednu veliku sumnju - da je svaki kamen na toj ogrlici, koju mu nikada nije dala da dodirne, u stvari, uspomena na jednog njenog ljubavnika ...

Tako se, kao na ogrlici, nižu priče u ovom romanu, koje piše očajni, iznevjereni muž - proučavajući značaj i simboliku kamenja, (ahat, karneol, akvamarin, lapis lazuli, tirkiz, mjesečev kamen, koral, i tako dalje) on domišlja i sastavlja priču o svojoj ljubavi prema ženi koja ga je varala.

TVOJ SAM je prvi muški roman Mirjane Bobić Mojsilović - sačinjen je od muškog dueta, a glavni junaci su muškarci - divni, zanosni, pokvareni, ustreptali, ledeni, ljubomorni, stvarni i izmišljeni.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x140
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedna zanosna žena je umrla, i svom mužu, čovjeku zaronjenom u literaturu, ostavila je jednu ogrlicu od raznobojnog poludragog kamenja, i jednu veliku sumnju - da je svaki kamen na toj ogrlici, koju mu nikada nije dala da dodirne, u stvari, uspomena na jednog njenog ljubavnika ... Tako se, kao na ogrlici, nižu priče u ovom romanu, koje piše očajni, iznevjereni muž - proučavajući značaj i simboliku kamenja, (ahat, karneol, akvamarin, lapis lazuli, tirkiz, mjesečev kamen, koral, i tako dalje) on domišlja i sastavlja priču o svojoj ljubavi prema ženi koja ga je varala. TVOJ SAM je prvi muški roman Mirjane Bobić Mojsilović - sačinjen je od muškog dueta, a glavni junaci su muškarci - divni, zanosni, pokvareni, ustreptali, ledeni, ljubomorni, stvarni i izmišljeni.

Dodatne informacije

Izdavač Ganeša klub
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter