Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Lutajući bokelj

Lutajući bokelj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7436-844-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0950

Broj strana:

380

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Visokim planinskim vijencem s jedne, i morem s druge strane, omeđena je Boka Kotorska, samostalna i suverena (!) država. Puna je turista, iznenadnih situacija, neobičnih dešavanja, misterioznih nestanaka. I fešti.

Pratimo pustolovine junaka Nika u 24 poglavlja, kroz težnju savremenog Odiseja da se vrati ženi. Vidimo sve ljetnje mediteranske boje plavog i osećamo slan ukus mora. Imamo pred sobom rafiniran roman čije se svako poglavlje bori za čitaočevu pażnju. Uvek se nešto događa. Od nekoliko prilika za započinjanje rata svih protiv svih, jedna je i iskorištena. Kako se u tome snalazi Niko, koji kako teče radnja romana, od čistog paganina postaje hrišćanin?

Sigurno je jedino da je književnost Lutajućim Bokeljom dobila mediteranski roman kakav je odavno čekala, roman koji je vraća beskrajnom plavetnilu i soli na način koliko zavodljiv i prijemčiv, toliko slojevit.

Knjiga je dobitnik nagrade Borislav Pekić. Takođe je dobitnik nagrade Laza Kostić, 2008. godine.

  • Izdanje: 4
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Visokim planinskim vijencem s jedne, i morem s druge strane, omeđena je Boka Kotorska, samostalna i suverena (!) država. Puna je turista, iznenadnih situacija, neobičnih dešavanja, misterioznih nestanaka. I fešti. Pratimo pustolovine junaka Nika u 24 poglavlja, kroz težnju savremenog Odiseja da se vrati ženi. Vidimo sve ljetnje mediteranske boje plavog i osećamo slan ukus mora. Imamo pred sobom rafiniran roman čije se svako poglavlje bori za čitaočevu pażnju. Uvek se nešto događa. Od nekoliko prilika za započinjanje rata svih protiv svih, jedna je i iskorištena. Kako se u tome snalazi Niko, koji kako teče radnja romana, od čistog paganina postaje hrišćanin? Sigurno je jedino da je književnost Lutajućim Bokeljom dobila mediteranski roman kakav je odavno čekala, roman koji je vraća beskrajnom plavetnilu i soli na način koliko zavodljiv i prijemčiv, toliko slojevit. Knjiga je dobitnik nagrade Borislav Pekić. Takođe je dobitnik nagrade Laza Kostić, 2008. godine.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter