Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Lovac na zmajeve - Dragulji Lagune

Lovac na zmajeve - Dragulji Lagune

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1421-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0502

Broj strana:

376

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Moj otac je oblikovao svijet oko sebe kako mu se sviđalo, a jedini izuzetak, i to očigledan, bio sam ja. Problem je, naravno, bio u tome što je Baba svet doživljavao crno-belo. A o tome šta je crno a šta belo odlučivao je on. Osobu koja tako živi ne možete da volite a da je se pritom i ne bojite. Možda čak pomalo i da je mrzite.

Amir, mladi i bogati pripovedač, koji sazreva u poslednjim mirnim danima svoje otadžbine, pre revolucije i upada ruske vojske, sin pesnikinje i ambicioznog oca ljekara, sklopio je u djetinjstvu prijateljstvo sa Hasanom, sinom sluge svoga oca. Svi mu zameraju što se druži sa nekim ko mu nije ravan, dok se Amir bori sa svojim osećanjima prema hladnom ocu i odanom drugu. A onda će se dogoditi izdaja koja će svima promeniti živote.

Ovaj nesvakidašnji, snažan roman o potrebi za iskupljenjem, svirepoj okrutnosti i žestokoj ljubavi koja prašta već je postao svojevrstan književni klasik.

  • Originalni naziv: The Kite Runner
  • Edicija: Dragulji Lagune
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Moj otac je oblikovao svijet oko sebe kako mu se sviđalo, a jedini izuzetak, i to očigledan, bio sam ja. Problem je, naravno, bio u tome što je Baba svet doživljavao crno-belo. A o tome šta je crno a šta belo odlučivao je on. Osobu koja tako živi ne možete da volite a da je se pritom i ne bojite. Možda čak pomalo i da je mrzite. Amir, mladi i bogati pripovedač, koji sazreva u poslednjim mirnim danima svoje otadžbine, pre revolucije i upada ruske vojske, sin pesnikinje i ambicioznog oca ljekara, sklopio je u djetinjstvu prijateljstvo sa Hasanom, sinom sluge svoga oca. Svi mu zameraju što se druži sa nekim ko mu nije ravan, dok se Amir bori sa svojim osećanjima prema hladnom ocu i odanom drugu. A onda će se dogoditi izdaja koja će svima promeniti živote. Ovaj nesvakidašnji, snažan roman o potrebi za iskupljenjem, svirepoj okrutnosti i žestokoj ljubavi koja prašta već je postao svojevrstan književni klasik.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter