Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Ljubavna veza

Ljubavna veza

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Quick


ISBN:

9532181008

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0017

Broj strana:

383

Težina:

445 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Charlotte Arkendale znala je o muškarcima sve što se može znati. Na kraju krajeva, stvorila je karijeru spašavajući žene koje su se naumile udati od pripadnika suprotnog spola kojima se ne može vjerovati. Ipak, ništa je nije moglo pripremiti za Baxtera St. Ivesa - privlačnog neznanca koji je bio previše smion, previše odlučan, previše opasan da bi bio njezin novi poslovni suradnik.

No možda je baš on savršena osoba koja će joj pomoći istražiti nedavno umorstvo jedne od njezinih klijentica. Stoga mu je pružila priliku, uopće ne shvaćajući da će on - daroviti znanstvenik - uskoro započeti riskantno istraživanje alkemije žudnje, a Charlotte će biti glavni predmet izučavanja.

Međutim, dok on pokušava zavesti Charlotte, poremećeni ubojica vreba iz prikrajka, spreman rastaviti zaljubljene... Ili ih zauvijek spojiti - u smrti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Charlotte Arkendale znala je o muškarcima sve što se može znati. Na kraju krajeva, stvorila je karijeru spašavajući žene koje su se naumile udati od pripadnika suprotnog spola kojima se ne može vjerovati. Ipak, ništa je nije moglo pripremiti za Baxtera St. Ivesa - privlačnog neznanca koji je bio previše smion, previše odlučan, previše opasan da bi bio njezin novi poslovni suradnik. No možda je baš on savršena osoba koja će joj pomoći istražiti nedavno umorstvo jedne od njezinih klijentica. Stoga mu je pružila priliku, uopće ne shvaćajući da će on - daroviti znanstvenik - uskoro započeti riskantno istraživanje alkemije žudnje, a Charlotte će biti glavni predmet izučavanja. Međutim, dok on pokušava zavesti Charlotte, poremećeni ubojica vreba iz prikrajka, spreman rastaviti zaljubljene... Ili ih zauvijek spojiti - u smrti.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter