Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Rijeka zna

Rijeka zna

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Quick


ISBN:

9532181806

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0016

Broj strana:

387

Težina:

460 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

40,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Do prvog je poljupca došlo u slabo osvijetljenu hodniku gornjem katu veličanstvena zdanja Elwina Hastingsa. Louisa ga uopće nije očekivala... Naravno, Anthony Stalbridge nikako nije mogao imati romantične namjere. Poljubac je bio čin očaja, namijenjen odvlačenju pozornosti naoružana čuvara koji će uskoro zateći par na mjestu na kojem sigurno ne bi smio biti.

Na kraju krajeva, u svojoj bezličnoj smeđoj haljini i s naočalama u zlatnom okviru, Louisa Bryce sigurno nije ono što muškarci smatraju zamamnom ženom. Očito jedino što poželjan muškarac poput Antho Stalbridgea ima zajedničko s nezanimljivom djevojkom kakva je Louisa strastveno je zanimanje za privatne poslove gospodina Hastingsa - uglednog pripadnika visokoga društva za kojeg o sumnjaju da krije strašne tajne.

Sada su, stjecajem okolnosti bačeni jedno drugomu u zagrljaj, Anthony i Louisa sjedinjeni u svojim nastojanjima da otkriju istinu. Oboje imaju osobni razlog za svoju potragu. Anthonyjeva zaručnica prije nekoliko mjeseci se bacila u Temzu - ili se barem ta verzija šaptom širila u londonskim društvenim krugovima.

Anthony vjeruje da je netko drugi možda skrivio njezinu smrt - umorstvom. Louisa, čiji je identitet prekriven slojevima tajanstvenosti, dolazi do otkrića da Hastings ima veze sa zloglasnim bordelom. Kad je Anthony uspješno obio Hastingsov skriveni sef otkrio izrazito inkriminirajuće dokaze, čini se da su oboje imali pravo.

No Hastings skriva mnogo više od dragulja i poslovnih knjiga. Dovesti ga pred lice pravde bit će opasnije no što Louisa i Anthony predviđaju - a njihovo će partnerstvo biti vatrenije od onoga što bilo tko od njih očekuje. Jer njih dvoje dijele uzbudljivu sklonost opasnostima, a Louisa ne razbuđuje samo Anthonyjevu radoznalost.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 115x205
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Do prvog je poljupca došlo u slabo osvijetljenu hodniku gornjem katu veličanstvena zdanja Elwina Hastingsa. Louisa ga uopće nije očekivala... Naravno, Anthony Stalbridge nikako nije mogao imati romantične namjere. Poljubac je bio čin očaja, namijenjen odvlačenju pozornosti naoružana čuvara koji će uskoro zateći par na mjestu na kojem sigurno ne bi smio biti. Na kraju krajeva, u svojoj bezličnoj smeđoj haljini i s naočalama u zlatnom okviru, Louisa Bryce sigurno nije ono što muškarci smatraju zamamnom ženom. Očito jedino što poželjan muškarac poput Antho Stalbridgea ima zajedničko s nezanimljivom djevojkom kakva je Louisa strastveno je zanimanje za privatne poslove gospodina Hastingsa - uglednog pripadnika visokoga društva za kojeg o sumnjaju da krije strašne tajne. Sada su, stjecajem okolnosti bačeni jedno drugomu u zagrljaj, Anthony i Louisa sjedinjeni u svojim nastojanjima da otkriju istinu. Oboje imaju osobni razlog za svoju potragu. Anthonyjeva zaručnica prije nekoliko mjeseci se bacila u Temzu - ili se barem ta verzija šaptom širila u londonskim društvenim krugovima. Anthony vjeruje da je netko drugi možda skrivio njezinu smrt - umorstvom. Louisa, čiji je identitet prekriven slojevima tajanstvenosti, dolazi do otkrića da Hastings ima veze sa zloglasnim bordelom. Kad je Anthony uspješno obio Hastingsov skriveni sef otkrio izrazito inkriminirajuće dokaze, čini se da su oboje imali pravo. No Hastings skriva mnogo više od dragulja i poslovnih knjiga. Dovesti ga pred lice pravde bit će opasnije no što Louisa i Anthony predviđaju - a njihovo će partnerstvo biti vatrenije od onoga što bilo tko od njih očekuje. Jer njih dvoje dijele uzbudljivu sklonost opasnostima, a Louisa ne razbuđuje samo Anthonyjevu radoznalost.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter