Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Ljubav moje ljubavi

Ljubav moje ljubavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7436-083-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N0066

Broj strana:

342

Težina:

444 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Na trotoaru, ispred jedne galerije, Lili upoznaje Markusa, arhitektu magnetske privlačnosti. Za manje od nedelju dana ona se useljava u njegov stan u Istočnom Londonu.

Ali ništa nije moglo da je pripremi za ono što će tamo pronaći. Osećaj prisustva neke neodređene osobe kao da ispunjava čitav stan, žene koja je u žurbi napustila sve, ostavivši samo jednu haljinu na vešalici u ormaru, tajanstveni znak na zidu i težak sveprisutan miris jasmina.

Markus, duboko u svom bolu, odbija da priča o tome. Čini se da samo Ejdan, čovek s kojim Markus deli ovaj stan, može da razume nelagodnost koju Lili oseća, ali on ne želi da objasni, pa čak ni da priča o onome što se dešavalo pre njenog dolaska.

Ko je bila ta žena? I pod kakvim okolnostima je tako iznenada nestala? Neće proći dugo dok Lilina radoznalost ne preraste u opsesiju.

Od jednog od najtalentovanijih pisaca nove generacije (Kada si otišao) dolazi senzualna i potresna priča o strasti, odanosti i čudnim, neraskidivim nitima koje nas povezuju sa bivšim ljubavima naših partnera. Ljubav moje ljubavi je briljantan i nezaobilazan roman o tome kako je čak i na kraju sve daleko od završetka.

  • Prevodilac: Vera Nenadov
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2003
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Na trotoaru, ispred jedne galerije, Lili upoznaje Markusa, arhitektu magnetske privlačnosti. Za manje od nedelju dana ona se useljava u njegov stan u Istočnom Londonu. Ali ništa nije moglo da je pripremi za ono što će tamo pronaći. Osećaj prisustva neke neodređene osobe kao da ispunjava čitav stan, žene koja je u žurbi napustila sve, ostavivši samo jednu haljinu na vešalici u ormaru, tajanstveni znak na zidu i težak sveprisutan miris jasmina. Markus, duboko u svom bolu, odbija da priča o tome. Čini se da samo Ejdan, čovek s kojim Markus deli ovaj stan, može da razume nelagodnost koju Lili oseća, ali on ne želi da objasni, pa čak ni da priča o onome što se dešavalo pre njenog dolaska. Ko je bila ta žena? I pod kakvim okolnostima je tako iznenada nestala? Neće proći dugo dok Lilina radoznalost ne preraste u opsesiju. Od jednog od najtalentovanijih pisaca nove generacije (Kada si otišao) dolazi senzualna i potresna priča o strasti, odanosti i čudnim, neraskidivim nitima koje nas povezuju sa bivšim ljubavima naših partnera. Ljubav moje ljubavi je briljantan i nezaobilazan roman o tome kako je čak i na kraju sve daleko od završetka.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter