Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Kredenac pun života

Kredenac pun života

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4778-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D4403

Broj strana:

208

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Peta knjiga u serijalu - ona sa mudrim savetima

Strpljivo čekajući da zakaže datum venčanja, Mma Ramocve ne želi da vrši dodatni pritisak na gospodina Dž. L. B. Matekonija, koji je sebi zagorčao život nesmotreno pristavši na padobranski skok u humanitarne svrhe na lokalnom aero-mitingu.

U međuvremenu se u Prvoj damskoj detektivskoj agenciji gomilaju novi slučajevi: najinteresantniji je slučaj Mme Holonga, bogate frizerke, koja želi da otkrije koji je od njenih udvarača najbolji kandidat za muža. To je veoma zahtevan i odgovoran zadatak, baš po meri Mme Ramocve, koju, kao što znamo, vodi intuicija.

Kao da sve to nije dovoljno, tu su dodatne svakodnevne komplikacije sa parom lenjih šegrta iz auto-mehaničarske radnje Dž. L. B. Matekonija i sve ambicioznijom asistentkinjom Mmom Makuci.

Hoće li se i ovoga puta Dragocena Ramocve izboriti sa problemima na sebi svojstven lucidan i elegantan način? Za početak je skuvala čaj i sela da razmisli. Pridružimo joj se.

Serijal Prva damska detektivska agencija dobio je British Book Awards i nagradu Dager Udruženja pisaca kriminalističkih romana.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Peta knjiga u serijalu - ona sa mudrim savetima Strpljivo čekajući da zakaže datum venčanja, Mma Ramocve ne želi da vrši dodatni pritisak na gospodina Dž. L. B. Matekonija, koji je sebi zagorčao život nesmotreno pristavši na padobranski skok u humanitarne svrhe na lokalnom aero-mitingu. U međuvremenu se u Prvoj damskoj detektivskoj agenciji gomilaju novi slučajevi: najinteresantniji je slučaj Mme Holonga, bogate frizerke, koja želi da otkrije koji je od njenih udvarača najbolji kandidat za muža. To je veoma zahtevan i odgovoran zadatak, baš po meri Mme Ramocve, koju, kao što znamo, vodi intuicija. Kao da sve to nije dovoljno, tu su dodatne svakodnevne komplikacije sa parom lenjih šegrta iz auto-mehaničarske radnje Dž. L. B. Matekonija i sve ambicioznijom asistentkinjom Mmom Makuci. Hoće li se i ovoga puta Dragocena Ramocve izboriti sa problemima na sebi svojstven lucidan i elegantan način? Za početak je skuvala čaj i sela da razmisli. Pridružimo joj se. Serijal Prva damska detektivska agencija dobio je British Book Awards i nagradu Dager Udruženja pisaca kriminalističkih romana.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter