Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Očaravajuće ćudi drugih ljudi

Očaravajuće ćudi drugih ljudi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7963-371-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8433

Broj strana:

214

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Još jedan u nizu romana bestseler-hronike o o šarmantnoj Izabel Dalhusi, ljubopitljivoj detektivki u Edinburgu. Bilo da istražuje filozofski problem ili detektivski slučaj, neumorna Izabel uvek je spremna za odgovore na sva životna pitanja, velika i mala.
Od Izabel je zatraženo da diskretno ispita kandidate za mesto upravnika lokalne škole za dečake. Odbor ima tri kandidata u najužem izboru, ali je dobio anonimno pismo u kom se tvrdi da jedan od njih nije podoban. Ono što Izabel otkriva o kandidatima je čudno, ali i ono što otkriva o sebi i Džejmiju, ocu njenog malog sina, jednako je zanimljivo. Izabelina istraga bavi se pitanjima ambicije,ljubavi, praštanja i skromnosti, dok se ona sve više približava najskrivenijim tajnama ljudskog srca.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x220
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Još jedan u nizu romana bestseler-hronike o o šarmantnoj Izabel Dalhusi, ljubopitljivoj detektivki u Edinburgu. Bilo da istražuje filozofski problem ili detektivski slučaj, neumorna Izabel uvek je spremna za odgovore na sva životna pitanja, velika i mala. Od Izabel je zatraženo da diskretno ispita kandidate za mesto upravnika lokalne škole za dečake. Odbor ima tri kandidata u najužem izboru, ali je dobio anonimno pismo u kom se tvrdi da jedan od njih nije podoban. Ono što Izabel otkriva o kandidatima je čudno, ali i ono što otkriva o sebi i Džejmiju, ocu njenog malog sina, jednako je zanimljivo. Izabelina istraga bavi se pitanjima ambicije,ljubavi, praštanja i skromnosti, dok se ona sve više približava najskrivenijim tajnama ljudskog srca.

Dodatne informacije

Izdavač Samizdat B92
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter