Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Kao da sam sanjala

Kao da sam sanjala

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

K9020

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9020

Broj strana:

248

Težina:

260 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,70 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Suzana je, kao čist antipod svom imenu, pisac koji ume i te kako da vas nasmije i kada vam nije do smijeha. Smije se ona najglasnije sebi i nekako baš onome što je najviše boli...

Duhovitom, žovijalnom, hipersenzibilnom i nadasve iskrenom ispoviješću i vokabularom nekoga za kim su uzdisali muškarci svih doba, razgolitila je ovog puta ono što žene najređe ili gotovo nikada čine: svoju dušu i svoje poraze, otkrila svoje tajne, najskrivenije strahove, podijelila sa čitaocima snove i nadanja, želje i dešavanja i pokazala pritom neviđeni pripovedački dar, na kojem bi joj pozavidjeli mnogi pisci sa dužim stažom od njenog.

Ova knjiga nikako nije samo još jedan ljubavni roman u nizu srceparajućih ženskih priča već hiljadu puta ispričanih... Već jedan sasvim novi prozor u svet ženskog srca, ranjivog i ogoljenog, baš onakvog kakvo ono istinski i jeste.

Kroz više nego pitku bujicu njene proze, proteže se iskonska ženska potreba i neutaživa glad za ljubavlju, koju Suzana ne krije, a i kada o nečemu ćuti, tišina kod nje najglasnije odzvanja.

- Vesna Radusinović

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Suzana je, kao čist antipod svom imenu, pisac koji ume i te kako da vas nasmije i kada vam nije do smijeha. Smije se ona najglasnije sebi i nekako baš onome što je najviše boli... Duhovitom, žovijalnom, hipersenzibilnom i nadasve iskrenom ispoviješću i vokabularom nekoga za kim su uzdisali muškarci svih doba, razgolitila je ovog puta ono što žene najređe ili gotovo nikada čine: svoju dušu i svoje poraze, otkrila svoje tajne, najskrivenije strahove, podijelila sa čitaocima snove i nadanja, želje i dešavanja i pokazala pritom neviđeni pripovedački dar, na kojem bi joj pozavidjeli mnogi pisci sa dužim stažom od njenog. Ova knjiga nikako nije samo još jedan ljubavni roman u nizu srceparajućih ženskih priča već hiljadu puta ispričanih... Već jedan sasvim novi prozor u svet ženskog srca, ranjivog i ogoljenog, baš onakvog kakvo ono istinski i jeste. Kroz više nego pitku bujicu njene proze, proteže se iskonska ženska potreba i neutaživa glad za ljubavlju, koju Suzana ne krije, a i kada o nečemu ćuti, tišina kod nje najglasnije odzvanja. - Vesna Radusinović

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter