Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Kako ubiti Moniku

Kako ubiti Moniku

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01546-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D2649

Broj strana:

280

Težina:

393 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka bestselera Seks i grad nadmašila je sebe u ovoj neodoljivo zabavnoj priči o slavi, ljubavi i naivnosti koja će očarati čitaoce i držati ih nasmijanim sve do posljednje scene.

Pandi Volis proslavila se kao autorka romana čija je glavna junakinja Monika, djevojka sa uspešnom karijerom na Menhetnu. Serijal je stekao ogromnu popularnost među čitaocima, a onda je podjednako uspješno zaživio i na filmskom platnu. Dok vlada opšta pomama za Monikom i njenim avanturama, Pandi je izgleda jedina koja se umorila od svoje kreacije: ona čezne za prilikom da okuša pero u nečemu drugačijem. A da bi to uradila, moraće prvo da uradi nešto sa svojom junakinjom...

Kendas Bušnel još jednom vodi čitaoce u uzbudljivu šetnju kroz glamurozni svijet pop kulture i otvoreno govori o svim aktuelnim društvenim temama na svoj prepoznatljiv, urnebesno zabavan i brutalno iskren način.

  • Originalni naziv: Killing Monica / Candace...
  • Prevodilac: Zvezdana Šelmić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorka bestselera Seks i grad nadmašila je sebe u ovoj neodoljivo zabavnoj priči o slavi, ljubavi i naivnosti koja će očarati čitaoce i držati ih nasmijanim sve do posljednje scene. Pandi Volis proslavila se kao autorka romana čija je glavna junakinja Monika, djevojka sa uspešnom karijerom na Menhetnu. Serijal je stekao ogromnu popularnost među čitaocima, a onda je podjednako uspješno zaživio i na filmskom platnu. Dok vlada opšta pomama za Monikom i njenim avanturama, Pandi je izgleda jedina koja se umorila od svoje kreacije: ona čezne za prilikom da okuša pero u nečemu drugačijem. A da bi to uradila, moraće prvo da uradi nešto sa svojom junakinjom... Kendas Bušnel još jednom vodi čitaoce u uzbudljivu šetnju kroz glamurozni svijet pop kulture i otvoreno govori o svim aktuelnim društvenim temama na svoj prepoznatljiv, urnebesno zabavan i brutalno iskren način.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter