Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.286

Facebook slicica

Katalog

Kako se izlečiti od svoje porodice

Kako se izlečiti od svoje porodice

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Žilijet Ale


ISBN:

978-86-6152-114-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D5899

Broj strana:

183

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,90 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Živimo u društvu u kojem su radni učinak i profit postali osnovne teme i koje ostavlja malo prostora za istinsko susretanje sa samim sobom.

Nedostatak samopouzdanja, teškoće u povezivanju sa drugima, neuspešne ljubavne veze, nemogućnost da se ostvarimo… Mnogi naši trenutni problemi koji nam se čine nerešivim povezani su s našim precima. Kakvo je naše porodično nasleđe i kako ga se možemo osloboditi?

Da bismo razumeli uzroke svojih neuspeha, knjiga Kako se izlečiti od svoje porodice poziva nas da istražimo svoje porodično stablo: kako se uverenja i očekivanja naših predaka i dalje manifestuju u našem svakodnevnom životu? Koga, zapravo, slušamo

kad stalno hvatamo sebe kako nismo u stanju da imamo uspešnu ljubavnu vezu, uspemo u poslu ili budemo srećni? Izazov ovog istraživanja u srcu našeg porodičnog stabla jeste da postanemo svesni izbora koji danas imamo. Bez obzira na sve ono što smo nasledili od svoje porodice i čemu smo se dosad pokoravali, možemo odlučiti da, preispitujući svoje porodično nasleđe, potpuno slobodno izgradimo budućnost kakvu želimo.

  • Originalni naziv: Guérir de sa famille...
  • Prevodilac: Milica Simić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 240x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Živimo u društvu u kojem su radni učinak i profit postali osnovne teme i koje ostavlja malo prostora za istinsko susretanje sa samim sobom. Nedostatak samopouzdanja, teškoće u povezivanju sa drugima, neuspešne ljubavne veze, nemogućnost da se ostvarimo… Mnogi naši trenutni problemi koji nam se čine nerešivim povezani su s našim precima. Kakvo je naše porodično nasleđe i kako ga se možemo osloboditi? Da bismo razumeli uzroke svojih neuspeha, knjiga Kako se izlečiti od svoje porodice poziva nas da istražimo svoje porodično stablo: kako se uverenja i očekivanja naših predaka i dalje manifestuju u našem svakodnevnom životu? Koga, zapravo, slušamo kad stalno hvatamo sebe kako nismo u stanju da imamo uspešnu ljubavnu vezu, uspemo u poslu ili budemo srećni? Izazov ovog istraživanja u srcu našeg porodičnog stabla jeste da postanemo svesni izbora koji danas imamo. Bez obzira na sve ono što smo nasledili od svoje porodice i čemu smo se dosad pokoravali, možemo odlučiti da, preispitujući svoje porodično nasleđe, potpuno slobodno izgradimo budućnost kakvu želimo.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter