Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Dočekajte bebu na najbolji način

Dočekajte bebu na najbolji način

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Emili Oster


ISBN:

9788660357856

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B6271

Broj strana:

269

Težina:

520 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Nagrađivana autorka Emili Oster razotkriva mitove o trudnoći kako bi osnažila žene koje čekaju bebu.

Prema trudnicama se često svi ponašaju kao da su deca i daju im dugačke spiskove svega što treba da izbegavaju – alkohol, kofein, suši – a lekari ih ostavljaju bez ikakvog realnog objašnjenja zbog čega je tako. One slušaju zastrašujuće i kontradiktorne mitove o svemu: od gojenja, preko spavanja na leđima, do održavanja trudnoće onako kako im pričaju prijateljice ili čitaju u knjigama o trudnoći. U knjizi Dočekajte bebu na najbolji način, Osterova pokazuje da su informacije koje dobijaju trudnice ponekad pogrešne, a gotovo uvek suviše pojednostavljene.

Knjiga Dočekajte bebu na najbolji način postavlja nove standarde po pitanju preporuka o količinama alkohola, kofeina, sušija, održavanja trudnoće i indukcije, i objašnjava površne preporuke koje se tiču prenatalnog testiranja, dobijanja na kilaži, rizične trudnoće posle 35. godine i mučnine, između ostalog.

Osterova daje savete koji su primenljivi u stvarnom svetu, kakve nikada ne dobijamo od lekara. Imajući na umu da je zdravlje bebe najvažnije, čitateljke će saznati više i brinuti manje. Kada budete videle brojeve, osetićete neverovatno olakšanje – baš kao kada povremeno popijete čašu vina.

  • Prevodilac: Jelena Radojičić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nagrađivana autorka Emili Oster razotkriva mitove o trudnoći kako bi osnažila žene koje čekaju bebu. Prema trudnicama se često svi ponašaju kao da su deca i daju im dugačke spiskove svega što treba da izbegavaju – alkohol, kofein, suši – a lekari ih ostavljaju bez ikakvog realnog objašnjenja zbog čega je tako. One slušaju zastrašujuće i kontradiktorne mitove o svemu: od gojenja, preko spavanja na leđima, do održavanja trudnoće onako kako im pričaju prijateljice ili čitaju u knjigama o trudnoći. U knjizi Dočekajte bebu na najbolji način, Osterova pokazuje da su informacije koje dobijaju trudnice ponekad pogrešne, a gotovo uvek suviše pojednostavljene. Knjiga Dočekajte bebu na najbolji način postavlja nove standarde po pitanju preporuka o količinama alkohola, kofeina, sušija, održavanja trudnoće i indukcije, i objašnjava površne preporuke koje se tiču prenatalnog testiranja, dobijanja na kilaži, rizične trudnoće posle 35. godine i mučnine, između ostalog. Osterova daje savete koji su primenljivi u stvarnom svetu, kakve nikada ne dobijamo od lekara. Imajući na umu da je zdravlje bebe najvažnije, čitateljke će saznati više i brinuti manje. Kada budete videle brojeve, osetićete neverovatno olakšanje – baš kao kada povremeno popijete čašu vina.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter