Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Kako funkcioniše Amazon

Kako funkcioniše Amazon

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788661520891

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5878

Broj strana:

293

Težina:

256 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U knjizi Kako funkcioniše Amazon dvojica visokih izvršnih rukovodilaca Amazona koji su dugo radili u kompaniji pružaju unutrašnje gledište na Amazonov pristup korporativnoj kulturi, vođstvu i najboljim načinima delovanja.

Amazon je 2018. postao druga kompanija po vrednosti na svetu iza Epla, što je priča o izvanrednom uspehu, imajući u vidu da je 1994. započeo svoje poslovanje iz garaže. Kako je Amazon to postigao? Šta drugi mogu da nauče iz tog izvanrednog uspeha i kako mogu da ga ponove?

Kolin je počeo da radi u Amazonu 1998. godine; Bil se pridružio kompaniji 1999. Vreme koje su proveli u Amazonu pokriva period neuporedive inovativnosti koji je doneo proizvode i usluge poput kindla, Amazon prajma, Amazon eha i Alekse i Amazonovih veb-usluga. Kroz priču o tim izumima njih dvojica otkrivaju principe i načine delovanja koji su doveli do uspeha jedne od najneobičnijih i najuspešnijih kompanija koje je svet ikada poznavao – od čuvenih četrnaest principa vođstva do procesa zapošljavanja zasnovanog na podizanju lestvice i osobina koje je odlikuju od osnivanja: opsednutosti mušterijama, dugoročnog razmišljanja, žarke želje za inovativnošću i vrhunske operativnosti.

Kroz svoje bogato iskustvo Kolin i Bil pružaju jedinstven pristup Amazonovom poslovnom modelu dok je ovaj bio uobličavan, poboljšavan i usavršavan kao ponovljiv, prilagodljiv i sposoban da zadovoljava različite zahteve. Knjiga pokazuje kako se uspeh ne postiže genijalnošću nekog pojedinačnog vođe nego više kroz posvećenost i strogu primenu dobro definisanih principa i načina delovanja koje možete da primenite u sopstvenoj kompaniji, bez obzira na njenu veličinu.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U knjizi Kako funkcioniše Amazon dvojica visokih izvršnih rukovodilaca Amazona koji su dugo radili u kompaniji pružaju unutrašnje gledište na Amazonov pristup korporativnoj kulturi, vođstvu i najboljim načinima delovanja. Amazon je 2018. postao druga kompanija po vrednosti na svetu iza Epla, što je priča o izvanrednom uspehu, imajući u vidu da je 1994. započeo svoje poslovanje iz garaže. Kako je Amazon to postigao? Šta drugi mogu da nauče iz tog izvanrednog uspeha i kako mogu da ga ponove? Kolin je počeo da radi u Amazonu 1998. godine; Bil se pridružio kompaniji 1999. Vreme koje su proveli u Amazonu pokriva period neuporedive inovativnosti koji je doneo proizvode i usluge poput kindla, Amazon prajma, Amazon eha i Alekse i Amazonovih veb-usluga. Kroz priču o tim izumima njih dvojica otkrivaju principe i načine delovanja koji su doveli do uspeha jedne od najneobičnijih i najuspešnijih kompanija koje je svet ikada poznavao – od čuvenih četrnaest principa vođstva do procesa zapošljavanja zasnovanog na podizanju lestvice i osobina koje je odlikuju od osnivanja: opsednutosti mušterijama, dugoročnog razmišljanja, žarke želje za inovativnošću i vrhunske operativnosti. Kroz svoje bogato iskustvo Kolin i Bil pružaju jedinstven pristup Amazonovom poslovnom modelu dok je ovaj bio uobličavan, poboljšavan i usavršavan kao ponovljiv, prilagodljiv i sposoban da zadovoljava različite zahteve. Knjiga pokazuje kako se uspeh ne postiže genijalnošću nekog pojedinačnog vođe nego više kroz posvećenost i strogu primenu dobro definisanih principa i načina delovanja koje možete da primenite u sopstvenoj kompaniji, bez obzira na njenu veličinu.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter