Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Skrivanje

Skrivanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6152-104-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5880

Broj strana:

431

Težina:

256 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Opet Đavolja noć! Skrovišta, potere i druge igre ponovo su tu…

BENKS

Skriven u senci grada nalazi se hotel po imenu „Poup”. Stoji u mraku zapušten i prazan, napušten i obavijen zaboravljenom misterijom. Ali ti veruješ u to, zar ne, Kaje Mori? U priču o tajnom dvanaestom spratu. U mračnu misteriju o gošći koja se nikada nije prijavila i nikada se ne odjavljuje. Misliš da mogu da ti pomognem da pronađeš to tajno skrovište i dođeš do njega, zar ne?

Slobodno pokušaj da me uplašiš, zajedno sa svojim prijateljima.

Slobodno me pritiskaj. Iako se trudim da sakrijem sve što osećam kada me pogledaš – i to još od rane mladosti – ono što tražiš možda je mnogo bliže nego što ćeš ikada shvatiti.

Nikada ga neću izdati.

Zato, strpi se. Na Đavolju noć kreće hajka na tebe.

KAJ

Nemaš ti pojma šta ja tražim, malecka. Nemaš pojma kakav sam postao da bih preživeo tri godine u zatvoru zbog zločina koji bih rado ponovo počinio. Niko ne zna u šta sam se pretvorio. Želim taj hotel, želim da ga pronađem i da se sve ovo završi. Želim svoj život natrag. Samo, što više vremena provodim u tvojoj blizini, sve mi je jasnije da je i trebalo da postanem ovakav. Hajde, mala. Ne paniči. Moja kuća je na brdu, i možeš ući na mnogo načina, ali teško da ćeš pronaći izlaz.

Ja sam video tvoje skrovište. Vreme je da ti vidiš moje.

  • Prevodilac: Jelena Radojičić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Opet Đavolja noć! Skrovišta, potere i druge igre ponovo su tu… BENKS Skriven u senci grada nalazi se hotel po imenu „Poup”. Stoji u mraku zapušten i prazan, napušten i obavijen zaboravljenom misterijom. Ali ti veruješ u to, zar ne, Kaje Mori? U priču o tajnom dvanaestom spratu. U mračnu misteriju o gošći koja se nikada nije prijavila i nikada se ne odjavljuje. Misliš da mogu da ti pomognem da pronađeš to tajno skrovište i dođeš do njega, zar ne? Slobodno pokušaj da me uplašiš, zajedno sa svojim prijateljima. Slobodno me pritiskaj. Iako se trudim da sakrijem sve što osećam kada me pogledaš – i to još od rane mladosti – ono što tražiš možda je mnogo bliže nego što ćeš ikada shvatiti. Nikada ga neću izdati. Zato, strpi se. Na Đavolju noć kreće hajka na tebe. KAJ Nemaš ti pojma šta ja tražim, malecka. Nemaš pojma kakav sam postao da bih preživeo tri godine u zatvoru zbog zločina koji bih rado ponovo počinio. Niko ne zna u šta sam se pretvorio. Želim taj hotel, želim da ga pronađem i da se sve ovo završi. Želim svoj život natrag. Samo, što više vremena provodim u tvojoj blizini, sve mi je jasnije da je i trebalo da postanem ovakav. Hajde, mala. Ne paniči. Moja kuća je na brdu, i možeš ući na mnogo načina, ali teško da ćeš pronaći izlaz. Ja sam video tvoje skrovište. Vreme je da ti vidiš moje.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter