Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Još samo ovaj put

Još samo ovaj put

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Maša Rebić


ISBN:

978-86-521-1093-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4521

Broj strana:

175

Težina:

297 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Od autorke bestselera Sponzoruše i Djevojke iz kraja.

Provokativan roman o ljubavnom četvorouglu. Pronicljiva slika strasti, fantazija i ljubomore četvoro tridesetogodišnjaka koji su se oslobodili svojih strahova...

Jelena je, na prvi pogled, sasvim prosječna žena koja ima natprosječno lijepog vjerenika, fotografa Miloša. Ona slučajno jedne večeri upoznaje njegovu bivšu djevojku Tinu, harizmatičnu femme fatale koja magnetski privlači svakog ko joj se nađe u blizini, mijenja ga i oblikuje prema sebi. Ali kad se uijmeša Ivan, Tinin partner, nastaje četvorougao u kome će svi biti upleteni u čvor perverzija. Povrijeđivaće emotivno jedni druge jer im je sreća nadohvat ruke ali je nedostižna.

Junaci romana Još samo ovaj put prepuštaju se svojoj skrivenoj seksualnosti i produbljuju svoje neobuzdane želje. Maša Rebić je izuzetno britko predstavila portret savremene izopačenosti kroz nerazmršeno klupko međuljudskih odnosa kojima vladaju niske strasti i jake opsesije.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od autorke bestselera Sponzoruše i Djevojke iz kraja. Provokativan roman o ljubavnom četvorouglu. Pronicljiva slika strasti, fantazija i ljubomore četvoro tridesetogodišnjaka koji su se oslobodili svojih strahova... Jelena je, na prvi pogled, sasvim prosječna žena koja ima natprosječno lijepog vjerenika, fotografa Miloša. Ona slučajno jedne večeri upoznaje njegovu bivšu djevojku Tinu, harizmatičnu femme fatale koja magnetski privlači svakog ko joj se nađe u blizini, mijenja ga i oblikuje prema sebi. Ali kad se uijmeša Ivan, Tinin partner, nastaje četvorougao u kome će svi biti upleteni u čvor perverzija. Povrijeđivaće emotivno jedni druge jer im je sreća nadohvat ruke ali je nedostižna. Junaci romana Još samo ovaj put prepuštaju se svojoj skrivenoj seksualnosti i produbljuju svoje neobuzdane želje. Maša Rebić je izuzetno britko predstavila portret savremene izopačenosti kroz nerazmršeno klupko međuljudskih odnosa kojima vladaju niske strasti i jake opsesije.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter