Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Izgubljeni simbol

Izgubljeni simbol

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dan Brown


ISBN:

9789533041032

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4158

Broj strana:

504

Težina:

580 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U novom djelu, nazvanom Izgubljeni simbol, Brown je isprobao već iskušan recept - tajne, zavjere i nadnaravne moći skrivene iza teško razumljivih simbola, gotovo svima, ali ne i stručnjaku za simbole, sjedokosom harvardskom profesoru Robertu Langdonu.

Za razliku od prijašnja dva djela, ovaj put nema spomena o Katoličkoj crkvi. U igri su masoni - moćnici koji drmaju sudbinom svijeta i koji u rukama drže izvor nadnaravne moći. Ne treba podsjećati da djelo vrvi tajnovitošću, kako unutar korica, tako i izvan njih. Novi misterij odvija se u Washingtonu. Profesor Langdon odlazi u glavni grad kako bi ušao u trag nestalom prijatelju Peteru Solomonu, inače masonu. Solomonu je nestao svaki trag nakon što se bacio u potragu za masonskom piramidom koja je izvor mistične mudrosti i nadnaravne moći i koja čovjeka navodno pretvara u boga. Takvog blaga rado bi se dokopao i Malakh, dežurni negativac istetoviranog tijela. U slaganju zagonetke profesoru Langdonu pomaže dubokoumna znanstvenica i kćer nestalog masona, Katherine Solomon. No, kakvu će tajnu otkriti detektiv za simbole - to ipak prepuštamo čitateljima.

Ovo je hrvatski prevod knjige, meki uvez.

  • Originalni naziv: Lost Simbol
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U novom djelu, nazvanom Izgubljeni simbol, Brown je isprobao već iskušan recept - tajne, zavjere i nadnaravne moći skrivene iza teško razumljivih simbola, gotovo svima, ali ne i stručnjaku za simbole, sjedokosom harvardskom profesoru Robertu Langdonu. Za razliku od prijašnja dva djela, ovaj put nema spomena o Katoličkoj crkvi. U igri su masoni - moćnici koji drmaju sudbinom svijeta i koji u rukama drže izvor nadnaravne moći. Ne treba podsjećati da djelo vrvi tajnovitošću, kako unutar korica, tako i izvan njih. Novi misterij odvija se u Washingtonu. Profesor Langdon odlazi u glavni grad kako bi ušao u trag nestalom prijatelju Peteru Solomonu, inače masonu. Solomonu je nestao svaki trag nakon što se bacio u potragu za masonskom piramidom koja je izvor mistične mudrosti i nadnaravne moći i koja čovjeka navodno pretvara u boga. Takvog blaga rado bi se dokopao i Malakh, dežurni negativac istetoviranog tijela. U slaganju zagonetke profesoru Langdonu pomaže dubokoumna znanstvenica i kćer nestalog masona, Katherine Solomon. No, kakvu će tajnu otkriti detektiv za simbole - to ipak prepuštamo čitateljima. Ovo je hrvatski prevod knjige, meki uvez.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter