Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Izgubljeni simbol

Izgubljeni simbol

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dan Brown


ISBN:

978-86-7560-063-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4154

Broj strana:

426

Težina:

620 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

33,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Den Braun je ovog puta odabrao da svog junaka, profesora simbologije sa Harvarda Roberta Lengdona, pošalje u Vašington. Tamo bi on trebalo da održi predavanje na poziv svog mentora, direktora centralne američke naučne institucije Smitsonijan instituta, visokog funkcionera vašingtonske masonske lože Pitera Solomona (masona 33 stepena).

Narednih 12 sati, koliko traje radnja romana, Lengdon otkriva da je Solomon kidnapovan, pošto je u sali gde je trebalo da se održi predavanje našao ruku nabijenu na kolac. Na ruci su istetovirani određeni simboli, a tek na osnovu prstena on prepoznaje da je pripadala Solomonu. Stiže mu poruka da će njegov mentor biti ubijen ako ne pronađe gde se nalazi tajna masonska piramida u Vašingtonu. On, takođe, mora da sazna ključnu riječ koja daje neslućenu moć.

Napisan nakon temeljitih istraživanja i ritmom koji oduzima dah, Izgubljeni simbol još jednom dokazuje zašto je Dan Brown najprodavaniji pisac trilera na svijetu.

Ovo je nova knjiga proslavljenog autora koji je napisao bestseler: Da Vinčijev kod. I u ovoj knjizi je glavni junak: Robert Lengdon, kao i u knjizi Da Vinčijev kod.

  • Originalni naziv: The Lost Symbol
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x295
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Den Braun je ovog puta odabrao da svog junaka, profesora simbologije sa Harvarda Roberta Lengdona, pošalje u Vašington. Tamo bi on trebalo da održi predavanje na poziv svog mentora, direktora centralne američke naučne institucije Smitsonijan instituta, visokog funkcionera vašingtonske masonske lože Pitera Solomona (masona 33 stepena). Narednih 12 sati, koliko traje radnja romana, Lengdon otkriva da je Solomon kidnapovan, pošto je u sali gde je trebalo da se održi predavanje našao ruku nabijenu na kolac. Na ruci su istetovirani određeni simboli, a tek na osnovu prstena on prepoznaje da je pripadala Solomonu. Stiže mu poruka da će njegov mentor biti ubijen ako ne pronađe gde se nalazi tajna masonska piramida u Vašingtonu. On, takođe, mora da sazna ključnu riječ koja daje neslućenu moć. Napisan nakon temeljitih istraživanja i ritmom koji oduzima dah, Izgubljeni simbol još jednom dokazuje zašto je Dan Brown najprodavaniji pisac trilera na svijetu. Ovo je nova knjiga proslavljenog autora koji je napisao bestseler: Da Vinčijev kod. I u ovoj knjizi je glavni junak: Robert Lengdon, kao i u knjizi Da Vinčijev kod.

Dodatne informacije

Izdavač Solaris
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter