Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Iscelitelj

Iscelitelj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lars Mul


ISBN:

978-86-7804-772-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5262

Broj strana:

128

Težina:

266 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,40 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pošto je nakon iscrpljujućeg građenja svoje karijere tri godine proveo gotovo prikovan za krevet, a poslovni život mu se raspao kao i privatni, Lars Mul je shvatio da mu je potreban lijek i za duh i za tijelo. Pisac kreće na putovanje do Monsegura, katarskog svetog grada, gdje upoznaje Iscjelitelja i njegov život se mijenja iz korijena.
Pod Iscjeliteljevim vođstvom počinje pišceva jedinstvena avantura.

Univerzalna životna učenja, istorijski uvidi i duhovna mudrost sjedinjuju se s autorovim doživljajima. U procesu upoznavanja istorije katara, vječnog toka života, istinske uloge čovjeka na ovom svijetu, raskrinkavaju se predrasude i dogme našeg doba i otvara se novi put pred čitaocima.

Mul kaže da je u pisanju Iscelitelja moćna sila vodila njegovu ruku i da je knjiga u suštini jedinstvena lekcija životne mudrosti.
Rukopis nas vodi u samo središte istinskih tajni čovjeka… Nije to još jedno slatko literarno djelo nego početak najuzbudljivijeg putovanja za svakog čitaoca. To nije knjiga koja se čita samo da bi se razumjela, već da bi postala dio osnovnih niti čitaočevog svjesnog bića i duhovnosti. - KIRSTEN PUGARD, IZDAVAČ, LEMUEL BOOKS

  • Originalni naziv: The Seer
  • Prevodilac: Saša Novaković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pošto je nakon iscrpljujućeg građenja svoje karijere tri godine proveo gotovo prikovan za krevet, a poslovni život mu se raspao kao i privatni, Lars Mul je shvatio da mu je potreban lijek i za duh i za tijelo. Pisac kreće na putovanje do Monsegura, katarskog svetog grada, gdje upoznaje Iscjelitelja i njegov život se mijenja iz korijena. Pod Iscjeliteljevim vođstvom počinje pišceva jedinstvena avantura. Univerzalna životna učenja, istorijski uvidi i duhovna mudrost sjedinjuju se s autorovim doživljajima. U procesu upoznavanja istorije katara, vječnog toka života, istinske uloge čovjeka na ovom svijetu, raskrinkavaju se predrasude i dogme našeg doba i otvara se novi put pred čitaocima. Mul kaže da je u pisanju Iscelitelja moćna sila vodila njegovu ruku i da je knjiga u suštini jedinstvena lekcija životne mudrosti. Rukopis nas vodi u samo središte istinskih tajni čovjeka… Nije to još jedno slatko literarno djelo nego početak najuzbudljivijeg putovanja za svakog čitaoca. To nije knjiga koja se čita samo da bi se razumjela, već da bi postala dio osnovnih niti čitaočevog svjesnog bića i duhovnosti. - KIRSTEN PUGARD, IZDAVAČ, LEMUEL BOOKS

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter