Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Instrumenti smrti 1: Grad kostiju

Instrumenti smrti 1: Grad kostiju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kasandra Kler


ISBN:

978-86-7702-165-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3208

Broj strana:

416

Težina:

525 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kleri Frej i Sajmon Luis provode se u klubu u kojem Kleri postaje svjedok ubistva. Grupa tinejdžera, naime, usmrćuje jednog mladića. Kleri je zaprepašćena što Sajmon i obezbeđenje kluba ne vide ubicu – mladića Džejsa, koji tvrdi da ga je zapravo usmrtio demon. Džejs je iznenađen time što je Kleri sposobna da vidi, smrtnicima inače nevidljive Sjenolovce, kojima i sam pripada. U međuvremenu, monstruozni demon Grabljivac napada i ranjava Kleri, dok joj majku kidnapuju nepoznata bića. Džejs vodi Kleri u svoj dom, tzv. Institut, staru gotsku katedralu u Njujorku koja je nevidljiva za ljude. Uz pomoć svog učitelja Hodža i monaha Džeremaje, on pokušava da sazna zašto je Kleri meta demona i kako je moguće da ona vidi lovce na sijenke.


Grad kostiju je prva knjiga trilogije Instrumenti smrti, urbane horor-fantazije, koja je postigla višemilionske tiraže i koja je prevedena na sve značajnije svetske jezike.
Gotski detalji i klasični elementi tradicionalne horor-fantastike sjajno se uklapaju sa modernom, gradskom atmosferom Njujorka. Egzotično i misteriozno podzemlje ovog grada nikada ne spava, a kada se u njemu, pored ljudskih bića, nađu još i vukodlaci, vampiri, anđeli, vile i lovci na demone, nema vremena ni za predah.


Ova će vas priča usisati kao vrtlog!
Publishers Weekly


Duhovito, mračno i seksi. Ovo mi je jedna od omiljenih knjiga.
Holi Blek, pisac knjige Valint


Oštro, opako, duhovito i kul, jedan od najboljih romana o lovu na čudovišne demone. Hit!
Kristofer Golden, pisac knjige The Myth Hunters


Voljela bih da mogu da živim u svijetu iz serijala Instrumenti smrti. Predivan je!
Stefani Mejer, pisac serijala Sumrak

  • Originalni naziv: City of Bones - Book...
  • Prevodilac: Jelena Stajković
  • Edicija: Instrumenti smrti
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x145
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Kleri Frej i Sajmon Luis provode se u klubu u kojem Kleri postaje svjedok ubistva. Grupa tinejdžera, naime, usmrćuje jednog mladića. Kleri je zaprepašćena što Sajmon i obezbeđenje kluba ne vide ubicu – mladića Džejsa, koji tvrdi da ga je zapravo usmrtio demon. Džejs je iznenađen time što je Kleri sposobna da vidi, smrtnicima inače nevidljive Sjenolovce, kojima i sam pripada. U međuvremenu, monstruozni demon Grabljivac napada i ranjava Kleri, dok joj majku kidnapuju nepoznata bića. Džejs vodi Kleri u svoj dom, tzv. Institut, staru gotsku katedralu u Njujorku koja je nevidljiva za ljude. Uz pomoć svog učitelja Hodža i monaha Džeremaje, on pokušava da sazna zašto je Kleri meta demona i kako je moguće da ona vidi lovce na sijenke. Grad kostiju je prva knjiga trilogije Instrumenti smrti, urbane horor-fantazije, koja je postigla višemilionske tiraže i koja je prevedena na sve značajnije svetske jezike. Gotski detalji i klasični elementi tradicionalne horor-fantastike sjajno se uklapaju sa modernom, gradskom atmosferom Njujorka. Egzotično i misteriozno podzemlje ovog grada nikada ne spava, a kada se u njemu, pored ljudskih bića, nađu još i vukodlaci, vampiri, anđeli, vile i lovci na demone, nema vremena ni za predah. Ova će vas priča usisati kao vrtlog! Publishers Weekly Duhovito, mračno i seksi. Ovo mi je jedna od omiljenih knjiga. Holi Blek, pisac knjige Valint Oštro, opako, duhovito i kul, jedan od najboljih romana o lovu na čudovišne demone. Hit! Kristofer Golden, pisac knjige The Myth Hunters Voljela bih da mogu da živim u svijetu iz serijala Instrumenti smrti. Predivan je! Stefani Mejer, pisac serijala Sumrak

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter