Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Instrumenti smrti 5: Grad izgubljenih duša

Instrumenti smrti 5: Grad izgubljenih duša

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kasandra Kler


ISBN:

978-86-7702-408-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M3973

Broj strana:

510

Težina:

255 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Koja je cena previsoka, čak i za ljubav?

Instrumenti smrti se nastavljaju u napetoj petoj knjizi ovog bestseler serijala Njujork tajmsa. Ima li načina da se izgubljeno povrati i kome se može verovati kada se sukobe greh i spasenje?

Kada je opet srela svoju ljubav, koja je nestala posle dramatične borbe s nečistim silama Podzemnog sveta, Kleri se zaprepastila otkrivši da je magija demonice Lilit vezala njenog ljubljenog Džejsa za njenog zlog polubrata Sebastijana – i da je Džejs postao sluga zla. Klava je rešena da uništi Sebastijana, ali sada nije moguće nauditi jednom a poštedeti drugog. Dok Alek, Magnus, Sajmon i Izabel pokušavaju da se nagode s vilenjacima, demonima, anđelima i nemilosrdnim gvozdenim sestrama da bi spasli Džejsa, Kleri, sama za sebe, igra veoma opasnu igru. Cena koju bi mogla da plati za rizike koje preduzima nije samo njen život, već i Džejsova duša. Spremna je da učini sve za njega, ali može li da mu veruje? Da li je Džejs kojeg vidi pred sobom onaj Džejs kojeg bezrezervno voli, ili ga je ovog puta zaista zauvek izgubila?

Tama preti da će progutati Senolovce u dramatičnoj petoj knjizi svetski popularnog serijala, koja nam nudi redak spoj izuzetno intrigantnog zapleta, brze akcije koja kulminira raskošnim finalnim scenama, savršenim za filmsku obradu, i brojnih digresija o emotivnim životima junaka koje smo uveliko zavoleli.

  • Originalni naziv: City of Glass - City...
  • Prevodilac: Darko Tuševljaković
  • Edicija: Instrumenti smrti
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Koja je cena previsoka, čak i za ljubav? Instrumenti smrti se nastavljaju u napetoj petoj knjizi ovog bestseler serijala Njujork tajmsa. Ima li načina da se izgubljeno povrati i kome se može verovati kada se sukobe greh i spasenje? Kada je opet srela svoju ljubav, koja je nestala posle dramatične borbe s nečistim silama Podzemnog sveta, Kleri se zaprepastila otkrivši da je magija demonice Lilit vezala njenog ljubljenog Džejsa za njenog zlog polubrata Sebastijana – i da je Džejs postao sluga zla. Klava je rešena da uništi Sebastijana, ali sada nije moguće nauditi jednom a poštedeti drugog. Dok Alek, Magnus, Sajmon i Izabel pokušavaju da se nagode s vilenjacima, demonima, anđelima i nemilosrdnim gvozdenim sestrama da bi spasli Džejsa, Kleri, sama za sebe, igra veoma opasnu igru. Cena koju bi mogla da plati za rizike koje preduzima nije samo njen život, već i Džejsova duša. Spremna je da učini sve za njega, ali može li da mu veruje? Da li je Džejs kojeg vidi pred sobom onaj Džejs kojeg bezrezervno voli, ili ga je ovog puta zaista zauvek izgubila? Tama preti da će progutati Senolovce u dramatičnoj petoj knjizi svetski popularnog serijala, koja nam nudi redak spoj izuzetno intrigantnog zapleta, brze akcije koja kulminira raskošnim finalnim scenama, savršenim za filmsku obradu, i brojnih digresija o emotivnim životima junaka koje smo uveliko zavoleli.

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter