Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Igraj kao muškarac, pobeđuj kao žena

Igraj kao muškarac, pobeđuj kao žena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Gejl Evans


ISBN:

978-86-7702-222-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3212

Broj strana:

166

Težina:

290 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Da biste postale igrač u svijetu biznisa, morate znati glavna pravila prema kojima igraju muškarci - ne da biste ih se doslovno pridržavale, nego zato što morate da razumijete teren za igru, čak i ako odaberete da igrate sasvim drugačije.

Činjenica je da se premalo žena nalazi na rukovodećim pozicijama i da one manje zarađuju nego njihove muške kolege koje rade isti posao. Knjiga Igraj kao muškarac, pobeđuj kao žena otkriva nam i razloge zašto je to tako. Biznis je igra koju muškarci odmalena poznaju, u kojoj je pobeda jedini cilj i gde su agresivan nastup, samopromovisanje i samouvjerenost pokazatelji moći. Žene pak u ovoj igri nisu u prednosti, jer su pre svega učene da sarađuju, a ne da se takmiče, da uživaju u procesu rada, a ne u postignutim rezultatima, i da teže prvenstveno pohvalama, a ne uspjehu.


U ovoj informativnoj i praktičnoj knjizi, Evansova nam otkriva pravila tzv. Muške igre, upućuje nas na načine na koje muškarci pospješuju svoju karijeru i podučava kako da igramo mudrije i pobeđujemo, istovremeno koristeći ženama svojstvene veštine, kao što su lakoća komunikacije i intuicija.

Želim da naučim žene pravilima tzv. Muške igre. U biznisu postoje mnoge nepisane zakonitosti kojih ne moramo u potpunosti da se pridržavamo, ali ako nam ostanu nepoznate, isto je kao da smo same sebi vezale ruke.
Gejl Evans

  • Prevodilac: Zvezdana Šelmić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x145
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Da biste postale igrač u svijetu biznisa, morate znati glavna pravila prema kojima igraju muškarci - ne da biste ih se doslovno pridržavale, nego zato što morate da razumijete teren za igru, čak i ako odaberete da igrate sasvim drugačije. Činjenica je da se premalo žena nalazi na rukovodećim pozicijama i da one manje zarađuju nego njihove muške kolege koje rade isti posao. Knjiga Igraj kao muškarac, pobeđuj kao žena otkriva nam i razloge zašto je to tako. Biznis je igra koju muškarci odmalena poznaju, u kojoj je pobeda jedini cilj i gde su agresivan nastup, samopromovisanje i samouvjerenost pokazatelji moći. Žene pak u ovoj igri nisu u prednosti, jer su pre svega učene da sarađuju, a ne da se takmiče, da uživaju u procesu rada, a ne u postignutim rezultatima, i da teže prvenstveno pohvalama, a ne uspjehu. U ovoj informativnoj i praktičnoj knjizi, Evansova nam otkriva pravila tzv. Muške igre, upućuje nas na načine na koje muškarci pospješuju svoju karijeru i podučava kako da igramo mudrije i pobeđujemo, istovremeno koristeći ženama svojstvene veštine, kao što su lakoća komunikacije i intuicija. Želim da naučim žene pravilima tzv. Muške igre. U biznisu postoje mnoge nepisane zakonitosti kojih ne moramo u potpunosti da se pridržavamo, ali ako nam ostanu nepoznate, isto je kao da smo same sebi vezale ruke. Gejl Evans

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter