Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Idealan timski igrač

Idealan timski igrač

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788663030503

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4464

Broj strana:

207

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Patrik Lenćioni je jedan od kredibilnijih autora na temu lidersta i timskog rada. U knjizi koja ga je proslavila Pet poremećaja tima, Patrik Lenćioni je izneo svoj revolucionarni pristup za rešavanje opasnog grupnog ponašanja koje uništava timski rad.

U knjizi Idealan timski igrač, Lenćioni nam kroz priču o Džefu, lideru koji očajnički želi spasiti firmu svog strica obnavljanjem svoje kulturne posvećenosti timskom radu, otkriva značaj idelan timski igrač u tom poduhvatu. Džef mora razbiti kod o vrlinama koje poseduju pravi timski igrači, a onda izgraditi kulturu zapošljavanja i razvoja zasnovanoj na tim vrlinama..

Lenćioni predstavlja praktičan okvir i ima instrumente za prepoznavanje, zapošljavanje i razvoj idealnih timskih igrača. Bez obzira da li ste lider koji pokušava da stvori kulturu timskog rada, profesionalno osoblje koje želi da angažuje prave igrače tima ili timski igrač koji želi da napreduje, ova knjiga će vam koristiti u ostvarenju tih ciljeva.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Patrik Lenćioni je jedan od kredibilnijih autora na temu lidersta i timskog rada. U knjizi koja ga je proslavila Pet poremećaja tima, Patrik Lenćioni je izneo svoj revolucionarni pristup za rešavanje opasnog grupnog ponašanja koje uništava timski rad. U knjizi Idealan timski igrač, Lenćioni nam kroz priču o Džefu, lideru koji očajnički želi spasiti firmu svog strica obnavljanjem svoje kulturne posvećenosti timskom radu, otkriva značaj idelan timski igrač u tom poduhvatu. Džef mora razbiti kod o vrlinama koje poseduju pravi timski igrači, a onda izgraditi kulturu zapošljavanja i razvoja zasnovanoj na tim vrlinama.. Lenćioni predstavlja praktičan okvir i ima instrumente za prepoznavanje, zapošljavanje i razvoj idealnih timskih igrača. Bez obzira da li ste lider koji pokušava da stvori kulturu timskog rada, profesionalno osoblje koje želi da angažuje prave igrače tima ili timski igrač koji želi da napreduje, ova knjiga će vam koristiti u ostvarenju tih ciljeva.

Dodatne informacije

Izdavač Finesa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter