Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Godina blagodati

Godina blagodati

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kim Liget


ISBN:

978-86-89565-91-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D4738

Broj strana:

337

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Frenk Li je srednjoškolac iz Kalifornije, ali nikada se nije osećao baš sasvim kao Amerikanac. Njegovi roditelji, emigranti iz Koreje, očekuju od Frenka da poštuje tradiciju, a to podrazumeva i jedno vrlo važno pravilo - da se zabavlja samo s devojkama korejskog porekla.
Ali njegova osećanja zaokupi Brit, devojka iz škole koja - nije Korejka. Frenkova prijateljica Džoj Song je u istom problemu, i zna da njeni roditelji nikada nec´e prihvatiti njenog dečka kineskog porekla, pa ona i Frenk sklapaju pakt: pretvaraće se da se zabavljaju kako bi kupili sebi slobodu.
Franku se čini da je lažno zabavljanje savršen plan, ali ubrzo počne da se pita da li je ikada zaista shvatio ljubav - ili samog sebe. Razapet između osećanja, predrasuda i porodičnih očekivanja, hoće li Frenk Li naučiti da voli?
Debitantski roman Dejvida Juna autentična je i duhovita priča sa drugačijim pogledom na prijateljstvo, odrastanje, porodicu, ali i na ozbiljnu temu rasizma. Frenkovo putešestvije prevazilazi korejsko-američki identitet i dotiče se univerzalnih iskustava.

  • Originalni naziv: The grace year
  • Prevodilac: Jelena Jokanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Frenk Li je srednjoškolac iz Kalifornije, ali nikada se nije osećao baš sasvim kao Amerikanac. Njegovi roditelji, emigranti iz Koreje, očekuju od Frenka da poštuje tradiciju, a to podrazumeva i jedno vrlo važno pravilo - da se zabavlja samo s devojkama korejskog porekla. Ali njegova osećanja zaokupi Brit, devojka iz škole koja - nije Korejka. Frenkova prijateljica Džoj Song je u istom problemu, i zna da njeni roditelji nikada nec´e prihvatiti njenog dečka kineskog porekla, pa ona i Frenk sklapaju pakt: pretvaraće se da se zabavljaju kako bi kupili sebi slobodu. Franku se čini da je lažno zabavljanje savršen plan, ali ubrzo počne da se pita da li je ikada zaista shvatio ljubav - ili samog sebe. Razapet između osećanja, predrasuda i porodičnih očekivanja, hoće li Frenk Li naučiti da voli? Debitantski roman Dejvida Juna autentična je i duhovita priča sa drugačijim pogledom na prijateljstvo, odrastanje, porodicu, ali i na ozbiljnu temu rasizma. Frenkovo putešestvije prevazilazi korejsko-američki identitet i dotiče se univerzalnih iskustava.

Dodatne informacije

Izdavač Urban Reads
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter