Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Faktor Bivši

Faktor Bivši

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Andrea Sempl


ISBN:

86-7436-307-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

N0124

Broj strana:

280

Težina:

393 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kad sazna za jednonoćnu avanturu svog dečka, Marta Sejmor ne zna šta da radi. A ljubavne veze su Martin posao. Kao autor kolumne o seksu u časopisu Sjaj, Marta je plaćena da saučestvuje s prevarenima i ostavljenima, seksualno ugroženima i onima koji su skloni prekomernom vezivanju. Teško je pomiriti se s tim da ni ona nema najblažeg pojma šta joj je činiti, baš kao ni njene nesrećne čitateljke. A čeka je i krajnje neugodan trenutak kada će svojoj potpuno savršenoj prijateljici Dezdemoni morati da prizna istinu o propasti svoje veze.

Što je još gore, Dezdemona je odskora verena za Aleksa, Martinog prvog dečka, a on je, o užasa, postao bolji frajer nego što je iko očekivao. Pošto se već umorila od toga da uvek postupa ispravno, Marta se pita da nije možda, na kraju krajeva, najbolji pristup vezama onaj koji gaji njena nova sustanarka: ako hoćeš da izbaciš jednog muškarca iz glave, odvedi drugog u krevet!

„Duhovito – nekoliko puta sam se naglas nasmejala.”
Debora Rajt

„Vedro i sunčano štivo, kakvo god da je vreme napolju.”
Met Vajmen

„Smejaćete se, rasplakaćete se, poželećete da zovete prijatelje da biste im rekli koliko ih volite. Originalno i sveže.”
Fejt Blisdejl

ODLOMAK

Ne znam šta da radim.
Verujte mi, ovo je gore nego što zvuči.
Vidite, stvar je u tome što je znati šta da radiš, pa, ono što ja radim. To je moj posao, moj raison d’etre*, moj fah. Ja sam Marta Sejmor, „Guru za Muško-Ženske Odnose“. Da, baš ona Marta Sejmor koja je upakovana između „Pravog seksa“ i „Vaših zvezda“, na šezdeset devetoj stranici časopisa Sjaj. Ona ista sa kojom možete četovati uživo na netu, svakog četvrtka uveče, na adresi SamoPitajteMartu.com. To sam ja, devojka koju plaćaju da sluša prevarene i ostavljene, seksualno frustrirane i posesivne.

  • Prevodilac: Irena Kuljić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kad sazna za jednonoćnu avanturu svog dečka, Marta Sejmor ne zna šta da radi. A ljubavne veze su Martin posao. Kao autor kolumne o seksu u časopisu Sjaj, Marta je plaćena da saučestvuje s prevarenima i ostavljenima, seksualno ugroženima i onima koji su skloni prekomernom vezivanju. Teško je pomiriti se s tim da ni ona nema najblažeg pojma šta joj je činiti, baš kao ni njene nesrećne čitateljke. A čeka je i krajnje neugodan trenutak kada će svojoj potpuno savršenoj prijateljici Dezdemoni morati da prizna istinu o propasti svoje veze. Što je još gore, Dezdemona je odskora verena za Aleksa, Martinog prvog dečka, a on je, o užasa, postao bolji frajer nego što je iko očekivao. Pošto se već umorila od toga da uvek postupa ispravno, Marta se pita da nije možda, na kraju krajeva, najbolji pristup vezama onaj koji gaji njena nova sustanarka: ako hoćeš da izbaciš jednog muškarca iz glave, odvedi drugog u krevet! „Duhovito – nekoliko puta sam se naglas nasmejala.” Debora Rajt „Vedro i sunčano štivo, kakvo god da je vreme napolju.” Met Vajmen „Smejaćete se, rasplakaćete se, poželećete da zovete prijatelje da biste im rekli koliko ih volite. Originalno i sveže.” Fejt Blisdejl ODLOMAK Ne znam šta da radim. Verujte mi, ovo je gore nego što zvuči. Vidite, stvar je u tome što je znati šta da radiš, pa, ono što ja radim. To je moj posao, moj raison d’etre*, moj fah. Ja sam Marta Sejmor, „Guru za Muško-Ženske Odnose“. Da, baš ona Marta Sejmor koja je upakovana između „Pravog seksa“ i „Vaših zvezda“, na šezdeset devetoj stranici časopisa Sjaj. Ona ista sa kojom možete četovati uživo na netu, svakog četvrtka uveče, na adresi SamoPitajteMartu.com. To sam ja, devojka koju plaćaju da sluša prevarene i ostavljene, seksualno frustrirane i posesivne.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter