Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Dvojnica

Dvojnica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sandra Brown


ISBN:

9536232979

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0054

Broj strana:

480

Težina:

493 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

40,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Za televizijsku izvjestiteljicu Avery Daniels pad mlażnjaka na putu prema Dallasu nije bio samo tragedija; to je bio sudbinski događaj koji joj je prużio zlatnu priliku za unapređivanje vlastite karijere, ali ju je učinio i glavnom sudionicom drame żestokih strasti i smrtonosnih żudnji.

Teško ozlijeđenu Avery zamijenili su za glamuroznu, sebičnu ženu po imenu Carole Rutledge, a plastična operacija dala joj je Caroleino lice, slavnog kandidata za senatora kao muża i moćnu teksašku dinastiju kao rodbinu. Dok je bespomoćno leżala u bolnici, došla je do zapanjujućeg otkrića: netko blizak Tateu Rutledgeu planirao je njegovo ubojstvo.

Kako bi spasila żivot muškarcu kojeg je zavoljela, Avery je morala żivjeti żivotom druge żene i riskirati vlastiti u danima opasnih varki i noćima u kojima je jedina istina bio vreli zagrljaj.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2000
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 115x205
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Za televizijsku izvjestiteljicu Avery Daniels pad mlażnjaka na putu prema Dallasu nije bio samo tragedija; to je bio sudbinski događaj koji joj je prużio zlatnu priliku za unapređivanje vlastite karijere, ali ju je učinio i glavnom sudionicom drame żestokih strasti i smrtonosnih żudnji. Teško ozlijeđenu Avery zamijenili su za glamuroznu, sebičnu ženu po imenu Carole Rutledge, a plastična operacija dala joj je Caroleino lice, slavnog kandidata za senatora kao muża i moćnu teksašku dinastiju kao rodbinu. Dok je bespomoćno leżala u bolnici, došla je do zapanjujućeg otkrića: netko blizak Tateu Rutledgeu planirao je njegovo ubojstvo. Kako bi spasila żivot muškarcu kojeg je zavoljela, Avery je morala żivjeti żivotom druge żene i riskirati vlastiti u danima opasnih varki i noćima u kojima je jedina istina bio vreli zagrljaj.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter