Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Duhovi divljine

Duhovi divljine

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7710-579-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3161

Broj strana:

460

Težina:

510 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka knjige Deseti dar pripovijeda još jednu egzotičnu priču o potrazi za izgubljenom ljubavi, dalekim predjelima i avanturama koje traju generacijama.

Draga Izabela, na tavanu ćeš pronaći kutiju na kojoj piše tvoje ime...
Kada Izabelin otac, čuveni arheolog, umre, za sobom ostavlja zagonetku. Ona u jednoj kutiji pronalazi tajanstveni afrički medaljon zbog kojeg je prinuđena da pođe u daleki Maroko. Kada na putu umalo nastrada, počinje da sumnja da se upustila u previše opasnu avanturu. Međutim, Taib, čovjek koji ju je spasao, poznaje pješčane sprudove i narode koji žive u pustinji i ponudiće joj pomoć u otkrivanju nevjerovatne istorije medaljona.

Putem koji vodi preko užarenog pustinjskog pijeska, Putem soli, Izabelina priča prepliće se sa pričom o nomadskoj princezi Marijarti i njenom ljubavniku. Medaljon koji Izabela nosi skriva povijest o ranjenim dušama i ljubavi koja je uspjela da procvjeta ni iz čega.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorka knjige Deseti dar pripovijeda još jednu egzotičnu priču o potrazi za izgubljenom ljubavi, dalekim predjelima i avanturama koje traju generacijama. Draga Izabela, na tavanu ćeš pronaći kutiju na kojoj piše tvoje ime... Kada Izabelin otac, čuveni arheolog, umre, za sobom ostavlja zagonetku. Ona u jednoj kutiji pronalazi tajanstveni afrički medaljon zbog kojeg je prinuđena da pođe u daleki Maroko. Kada na putu umalo nastrada, počinje da sumnja da se upustila u previše opasnu avanturu. Međutim, Taib, čovjek koji ju je spasao, poznaje pješčane sprudove i narode koji žive u pustinji i ponudiće joj pomoć u otkrivanju nevjerovatne istorije medaljona. Putem koji vodi preko užarenog pustinjskog pijeska, Putem soli, Izabelina priča prepliće se sa pričom o nomadskoj princezi Marijarti i njenom ljubavniku. Medaljon koji Izabela nosi skriva povijest o ranjenim dušama i ljubavi koja je uspjela da procvjeta ni iz čega.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter