Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Djedove stare patike

Djedove stare patike

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9926-483-715

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B9532

Broj strana:

48

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Dvojezično izdanje bosansko-engleski jezik.


Autorica ove duhovite i emotivne priče je Baka pričalica, ustvari, Sreta Vida Žuljević, doktorica pedagoških nauka i spisateljica, koja godinama uveseljava djecu svojim pričama i ručno rađenim lutkama - glavnim likovima priča. Poslije nedavno objavljene slikovnice Bakina novogodišnja priča, iz njenog pera evo nove ljupke i zanimljive priče iz naše svakodnevice. Dječaku Teu u goste su iz Amerike došli djed i baka. Teo je ispred sobe, u kojoj je spavao djed, vidio stare iznošene patike i silno se rastužio. Pomislio je da je djed toliko siromašan da ne može kupiti ni nove patike i počeo smišljati kako da riješi taj problem...

Šta je dalje bilo i kako je problem riješen, u zanimljivom pripovjedačkom postupku razjasnit će nam autorica, koja je priču za ovo dvojezično izdanje prevela i na engleski jezik. Priču je veoma lijepo ilustrirala i likovno opremila Milica Radojević.

  • Originalni naziv: Grandpas old sneakers...
  • Prevodilac: Milica Radojević - ilustartorica
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 195x230
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Dvojezično izdanje bosansko-engleski jezik. Autorica ove duhovite i emotivne priče je Baka pričalica, ustvari, Sreta Vida Žuljević, doktorica pedagoških nauka i spisateljica, koja godinama uveseljava djecu svojim pričama i ručno rađenim lutkama - glavnim likovima priča. Poslije nedavno objavljene slikovnice Bakina novogodišnja priča, iz njenog pera evo nove ljupke i zanimljive priče iz naše svakodnevice. Dječaku Teu u goste su iz Amerike došli djed i baka. Teo je ispred sobe, u kojoj je spavao djed, vidio stare iznošene patike i silno se rastužio. Pomislio je da je djed toliko siromašan da ne može kupiti ni nove patike i počeo smišljati kako da riješi taj problem... Šta je dalje bilo i kako je problem riješen, u zanimljivom pripovjedačkom postupku razjasnit će nam autorica, koja je priču za ovo dvojezično izdanje prevela i na engleski jezik. Priču je veoma lijepo ilustrirala i likovno opremila Milica Radojević.

Dodatne informacije

Izdavač Lijepa riječ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter