Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Jedna krupna mačka

Jedna krupna mačka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9926-483-53-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6940

Broj strana:

72

Težina:

255 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Poezija Larise Softić-Gasal razvija neobičnu percepciju jezive dubine i širine koju čitalac, ovisno o spremnosti da naiđe na ovako nešto napredno, doživljava ozaren i/ili potresen, ravnodušan nikako. I to je ono što je najbolje u ovoj knjizi, morate čitati i čitati jednu pjesmu, vraćati se a odustati, to ne, nikako. Zapravo, ova knjiga poezije je i odličan vodič kakvu poeziju trebamo imati u budućnosti.
Smjenjivanjem slika stravične represije, njegovanja podrobljene nutrine, slavljenja života i vožnje (sa) životom, čitalac je u zabavnom parku čije su mašine emocije. I gleda smrt, podrobljene dijelove, povraća mu se, drži se za rukohvat koji migolji vješto dajući prioritet lijepim slikama i emocijama, ne potirući one grozomorne, ne gurajući ih kao da ne postoje. Ne, one su tu, ali njihova uloga se neprestano iskorištava za poticanje boljeg, ljepšeg, snažnijeg.
Stihovima pjesme Stvarno, Bože:
Brzinu svjetlosti neko odredi već

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Poezija Larise Softić-Gasal razvija neobičnu percepciju jezive dubine i širine koju čitalac, ovisno o spremnosti da naiđe na ovako nešto napredno, doživljava ozaren i/ili potresen, ravnodušan nikako. I to je ono što je najbolje u ovoj knjizi, morate čitati i čitati jednu pjesmu, vraćati se a odustati, to ne, nikako. Zapravo, ova knjiga poezije je i odličan vodič kakvu poeziju trebamo imati u budućnosti. Smjenjivanjem slika stravične represije, njegovanja podrobljene nutrine, slavljenja života i vožnje (sa) životom, čitalac je u zabavnom parku čije su mašine emocije. I gleda smrt, podrobljene dijelove, povraća mu se, drži se za rukohvat koji migolji vješto dajući prioritet lijepim slikama i emocijama, ne potirući one grozomorne, ne gurajući ih kao da ne postoje. Ne, one su tu, ali njihova uloga se neprestano iskorištava za poticanje boljeg, ljepšeg, snažnijeg. Stihovima pjesme Stvarno, Bože: Brzinu svjetlosti neko odredi već

Dodatne informacije

Izdavač Lijepa riječ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter