Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Devojke o kojima pišu pesme

Devojke o kojima pišu pesme

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Karlin Bauer


ISBN:

978-86-521-5005-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5391

Broj strana:

328

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Njujork, 1997. U redakciji muzičkog časopisa ukrštaju se dve sudbine: drske i samouverene novinarke Rouz, i neodlučne i zanesene urednice Šarlot. Iako različite, prepoznaće jedna u drugoj ambiciozne porive i želju da se živi punim plućima zbog čega postaju bliske prijateljice. Svaki njihov dan nova je avantura, a one su uverene da je pred njima život pun fantastičnih mogućnosti.

Šarlot i Rouz pronalaze ljubav i gube je; posrću i ustaju; donose odluke, a onda ih menjaju, ali od jednog ne odustaju – ne napuštaju jedna drugu. Prolaze kroz mnogo toga: brak, majčinstvo, razvod, slavu u karijeri i katastrofe, milion malih, ali neophodnih izbora. Život sada nameće svoja pravila, a njih dve moraju da se suoče s činjenicom da su im se putevi razdvojili i da njihovo prijateljstvo više ne može da izdrži test vremena. Mogu li da se pomire sa životima koje su izabrale? A sa onim što su tokom vremena odbacile?

Karlin Bauer je svevremenu priču o ženskom prijateljstvu pretvorila u pulsirajuću, razornu i oštroumnu pripovest o vezama koje nas oblikuju više od bilo kog ljubavnog odnosa.

  • Prevodilac: Tatjana Milosavljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Njujork, 1997. U redakciji muzičkog časopisa ukrštaju se dve sudbine: drske i samouverene novinarke Rouz, i neodlučne i zanesene urednice Šarlot. Iako različite, prepoznaće jedna u drugoj ambiciozne porive i želju da se živi punim plućima zbog čega postaju bliske prijateljice. Svaki njihov dan nova je avantura, a one su uverene da je pred njima život pun fantastičnih mogućnosti. Šarlot i Rouz pronalaze ljubav i gube je; posrću i ustaju; donose odluke, a onda ih menjaju, ali od jednog ne odustaju – ne napuštaju jedna drugu. Prolaze kroz mnogo toga: brak, majčinstvo, razvod, slavu u karijeri i katastrofe, milion malih, ali neophodnih izbora. Život sada nameće svoja pravila, a njih dve moraju da se suoče s činjenicom da su im se putevi razdvojili i da njihovo prijateljstvo više ne može da izdrži test vremena. Mogu li da se pomire sa životima koje su izabrale? A sa onim što su tokom vremena odbacile? Karlin Bauer je svevremenu priču o ženskom prijateljstvu pretvorila u pulsirajuću, razornu i oštroumnu pripovest o vezama koje nas oblikuju više od bilo kog ljubavnog odnosa.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter